keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Yahoon outo miljoonakauppa – Kuka koodasikaan teinineron ohjelmat?


UUTISKIRJE 10.04.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Yahoon outo miljoonakauppa – Kuka koodasikaan teinineron ohjelmat?

Internetyhtiö Yahoo osti hiljattain 17-vuotiaan "ihmepojan" yrityksen. Nyt on paljastumassa, että yritys ei tehnyt itse tärkeimpiä keksintöjään. ( Jatkuu... )

WhatsApp: Emme neuvottele Googlen kanssa

Pikaviestiyhtiö WhatsApp on kiistää, että sitä oltaisiin myymässä ohjelmistojätti Googlelle. ( Jatkuu... )

Sovellusspämmi – Google Playn paha ongelma

Google Play poisti helmikuussa kaupastaan noin 60 000 sovellusta. ( Jatkuu... )

Lumiat päivittyvät – vihdoinkin

Microsoft ja Nokia ilmoittivat tammikuussa, että ensimmäisen sukupolven Lumia-puhelimet saavat Windows Phone 7.8 -päivityksen. Silti suuri osa käyttäjistä odottaa sitä edelleen. Parannus asiaan on luvassa ensi viikolla. ( Jatkuu... )

Tiemaksut tulevat – satelliitti ja auton seurantamokkula valvovat

Tiemaksujen pohdinta on täydessä vauhdissa Suomessa. Autoihin tarvitaan palikka – mutta onko se isoveljen aisapoika vai portti auvoiseen älyliikenteeseen? ( Jatkuu... )

Tulospalkkausjärjestelmä yllätti NSN:n työntekijät

Verkkolaiteyhtiö Nokia Siemens Networksin (NSN) henkilöstö on laajasti tyytymätön yhtiön remontoimaan tulospalkkausjärjestelmään. Henkilöstön mukaan järjestelmä kohtelee työntekijöitä epätasa-arvoisesti eivätkä sen kriteerit ole avautuneet kaikille. ( Jatkuu... )

Kännyköiden wlan-yhteydet pysäyttivät metron Kiinassa

Kiinalaisen Shenzhenin kaupungin metrossa avataan matkustajien käyttöön ilmainen julkinen langaton lähiverkko. Sillä pyritään korvaamaan matkustajien kännykkätukiasemia, jotka ovat pysäyttäneet metrojunia asemien välille. ( Jatkuu... )

Metropolia järjestää kilpailun roboteille

Leppävaaran Metropolia Ammattikorkeakoulussa järjestetään kahden viikon kurssi turvallisesta robotiikasta. Kansainvälinen opiskelijajoukko kehittää kurssin aikana kilpaa turvallisia kotitalousrobotteja. ( Jatkuu... )

Sovelluskaupat vertailussa: Google suosituin, Apple tuottavin

Applen App Store ja Google Play hallitsevat ylivoimaisesti mobiilia sovelluskauppaa, mutta myös Windows Phone Store ja Blackberry World kasvattivat bisnestään. ( Jatkuu... )

Nokia valittaa: Android suosii Googlea

Nokia, Microsoft ja Oracle ovat tehneet virallisen valituksen EU:n kilpailuviranomaisille Googlen Android-käyttöjärjestelmän salakavalasta tavasta suosia Googlen avainsovelluksia. ( Jatkuu... )

Verkkokaupan kasvu taittui - rahapelit ja pikavipit vedossa

Suomen verkkokauppa jatkoi kasvuaan viime vuonna, mutta aiempia vuosia hitaammin. Nousevia aloja ovat ruoka- ja rautatavarakauppa sekä rahapelit ja pikavipit. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti