torstai 5. heinäkuuta 2012

Eduskunta pysyy uskollisena Microsoftille it-remontissa


UUTISKIRJE 05.07.2012

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Apple kärsii kauppojen niukkuudesta Kiinassa

Applen hitaus perustaa kivijalkamyymälöitä Kiinaan uhkaa kostautua yhtiölle piraattikauppojen syödessä firman uskottavuutta. ( Jatkuu... )

Lumian muotoilu palkittiin persoonallisena

Lumiat voittivat amerikkalaisen muotoiluyhdistyksen ykköspalkinnot. ( Jatkuu... )

Jelly Bean pelastaa Nexuksen myyntikiellolta

Myyntikieltoon joutunut Android-puhelin Samsung Galaxy Nexus on vedetty pois Google Play -verkkokaupasta. Mutta sen luvataan palaavan sinne jo ensi viikolla. ( Jatkuu... )

Eduskunta pysyy uskollisena Microsoftille it-remontissa

Sekä eduskunnan intra että julkiset verkkopalvelut uudistetaan. Uudistuksen toteuttaa Logica, ja siinä luotetaan yhä Microsoftin ratkaisuihin. ( Jatkuu... )

PC:iden ylivoima Applen Maciin verrattuna alimmillaan sitten 90-luvun

PC:itä myytiin parhaimmillaan 56 kertaa enemmän kuin Mac-koneita, mutta nyt suhdeluku on taittunut jo alle 20:een ja laskee edelleen jyrkästi. ( Jatkuu... )

Alihankkijat: Apple on jo rukannut uutta iPadia

Alihankkijatietojen mukaan iPadin akku vaihdetaan parempaan ylikuumenemisen välttämiseksi, ja lisäksi kameran linssiaukkoa on suurennettu. ( Jatkuu... )

VoIP jäi kuriositeetiksi Suomessa

Laajakaistan kautta toimivat puhelimet ovat muissa Pohjoismaissa suosittuja, mutta Suomessa ne eivät koskaan lyöneet itseään läpi, ja nyt määrä on jo laskussa. ( Jatkuu... )

Intel lähti kaatamaan EU:n ennätyssakkoa

Intel syytti EU-komissiota oikeudessa puutteellisista todisteista, kun se langetti siruyhtiölle miljardisakon. ( Jatkuu... )

Yahoo-roskaposti vihjaa Android-bottiverkosta

Kehittyvissä maissa on pystyssä Android-laitteissa sijaitseva bottiverkko, joka lähettää roskapostia saastuneiden laitteiden Yahoo-postilaatikoista. ( Jatkuu... )

Piraattilaki kaatui Euroopan parlamentissa

Vuosia valmisteltu ja kiistelty Acta-laki kaatui selvästi Euroopan parlamentin äänestyksessä keskiviikkona. ( Jatkuu... )

"Kaikkien alojen nokialaiset, liittykää yhteen!"

Nokialta jo lähteneet ja pian lähtevät työntekijät joutuvat pakon edessä suuntautumaan uusiin töihin. Kaikkien kohdalla kyse ei kuitenkaan ole katastrofista, vaan jopa mahdollisuudesta. Parhaimmassa tapauksessa tukea uudelle uralleen saa muilta ex-nokialaisilta. ( Jatkuu... )

Lucy Koh piti myös Nexus-puhelimen pannassa

Yhdysvaltalaistuomari Lucy Koh ei tee mitään myönnytyksiä Samsungille. Tiistaina hän kieltäytyi asettamasta syrjään viime viikolla Samsungin Galaxy Nexus -älypuhelimelle antamaansa myyntikieltoa. Kielto astuu voimaan heti, kun Apple maksaa 95,6 miljoonan dollarin takuumaksun. ( Jatkuu... )

Google päästää kituvia palveluja tuskistaan

Muun muassa Symbianin hakusovellus saa luudasta Googlen uusimmassa siivousvimmassa. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti