sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Vietä virkistävä hetki ainutlaatuisessa Jääpuistossa

Jos viesti ei näy, paina tästä

jääpuisto

Jääpuisto nousee taas ensi talvena keskelle Helsinkiä. Rautatientorin asema-aukiolle rakennettava tekojäärata tarjoaa talvi-iloa kaupunkilaisille marraskuusta maaliskuun lopulle saakka.

Virkisty jääpuistossa!

Virkisty jääpuistossa!
Virkisty jääpuistossa!

Virkistävä hetki ainutkertaisessa ympäristössä

Jääpuisto on talvinen tapahtumapaikka keskellä kaupunkia, jonka elävä ympäristö soveltuu monenlaisiin hauskoihin ja oivaltaviin promootioihin. Maistatukset, tuotetestaukset, teemapäivät tai vaikka muotinäytökset tuovat tuotteesi tai palvelusi esiin tavalla, joka tavoittaa kävijän aidosti. Promootiot voidaan järjestää helposti avaimet käteen -periaatteella, sisältäen kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen. Tietoa Jääpuiston valmiista promootiopaketeista löytyy Jääpuiston verkkosivujen Yrityksille ja ryhmille -sivulta.

Jääpuisto on mainio paikka erilaisille tapahtumille

Jääpuistoon kutsut helposti ystäväsi, asiakkaasi tai kollegasi, ja se on mainio paikka järjestää esim. tyhy-päiviä, asiakastilaisuuksia, syntymäpäiviä tai lastenkutsuja.
Jääpuisto soveltuu loistavasti myös pikkujoulukauden tilaisuuksiin. Muistathan varata ajan pikkujouluille hyvissä ajoin, jotta saat juuri sen itsellesi sopivan päivämäärän!
Tapahtumien kokonaisuuteen on mahdollisuus sisällyttää luistinvuokraus, ohjelmapalvelut, tapahtumakoordinaatio, tapahtumien markkinointi sekä tarjoilut (kahvilassa A-oikeudet).

Pidä Jääpuisto mielessä kun suunnittelet talven tilaisuuksia!

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja pyydä tarjous:
Jenna Ritala, p. 040 736 6544 tai jenna.ritala@imagematch.fi

Lisätietoja: www.jaapuisto.fi

Liity Jääpuiston postituslistalle

Kuule ensimmäisenä Jääpuiston monipuolisesta ohjelmatarjonnasta ja liity Jääpuiston postituslistalle! Listalle pääset lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen jaapuisto@imagematch.fi .


Image Match
Töölönkatu 51 B | 00250 Helsinki | Puh. 020 7417 003 | info@imagematch.fi

 

Rekisterilähde:

Taloussanomat

Mikäli et halua enää saada markkinointiviestintää, klikkaa tästä
Rekisteriseloste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti