tiistai 8. toukokuuta 2012

Applen televisio nähty toiminnassa


UUTISKIRJE 08.05.2012

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Tatu Ylönen teki tarjouksen koko Tectiasta

Tietoturvayhtiö Tectian toimitusjohtajan Tatu Ylösen omistaman Clausal Computingin omistusosuus Tectiasta on noussut yli 50 prosenttiin. ( Jatkuu... )

Helsingin it-pulmat jatkuvat – laskuja puretaan pitkälle kesään

Helsingin kaupunki paiskii hartiavoimin töitä saadakseen laskuja liikkeelle, vaikka it-ongelmat eivät ole vielä ratkenneet. ( Jatkuu... )

Applen televisio nähty toiminnassa

Nimetön lähde väittää Cult of Macille nähneensä Applen television toiminnassa. Kyseessä on prototyyppi, joka ei välttämättä pääse myyntiin. ( Jatkuu... )

Nokia Siemensille ensimmäinen lte-tilaus USA:sta

Amerikkalainen matkapuhelinoperaattori T-Mobile USA on tilannut uuden nopean lte-verkon Nokia Siemens Networksilta ja Ericssonilta. ( Jatkuu... )

Yahoo-pomo pyysi anteeksi CV-kohua

Yahoon pääjohtaja Scott Thompson nöyrtyi pyytämään ansioluettelossaan olevia epäselvyyksiä anteeksi yhtiön työntekijöiltä. Asiasta on vireillä tutkinta, mutta Yahoon omistajat eivät ole vielä tyytyväisiä. ( Jatkuu... )

PyramidVille nosti karvat pystyyn Zyngassa

FarmVillen tekijä Zynga haastoi ranskalaisen Kobojon oikeuteen PyramidVille-pelistä. ( Jatkuu... )

Apple haluaa iphone5.comin – mutta miksi?

Applen iPhone 5 -aikeet ovat kuuman spekulaation kohteena netissä, mutta Apple itse ei tiedota eikä kommentoi. Teknologiayritys on kuitenkin osoittanut kiinnostuksensa iPhone 5:een hakemalla oikeuksia siihen WIPO:lta, Maailman henkisen omaisuuden järjestöltä. ( Jatkuu... )

Java-jutun ydinkysymys jäi ilman ratkaisua

Oraclen ja Googlen väliseen tekijänoikeuskiistan ei löytynyt selkeää ratkaisua. Liittovaltion valamiehistö palasi sanfranciscolaiseen oikeussaliin nahkapäätöksen kanssa, eli asia ei kallistunut käytännössä mihinkään suuntaan. ( Jatkuu... )

Halpis-Lumia kauppoihin ensi viikolla

Lumia-malliston edullisimman älypuhelimen myynti alkaa Suomessa 18. toukokuuta. ( Jatkuu... )

Angry Birds toi Roviolle hurjat voitot

Peliyhtiö Roviolla on huikeat tunnusluvut: liikevoittoprosentti on 64. Henkilömäärä lähes kymmenkertaistui vuodessa. ( Jatkuu... )

Googlen kauppa ohitti vaivihkaa 15 miljardia latausta

Google ei katsonut tarpeelliseksi rummuttaa Androidin sovelluskauppansa 15 miljardia latausta. Asia ilmeni sattumalta TechCrunchin kysyessä. ( Jatkuu... )

Tiedon potkut koettelevat pääkaupunkiseutua

Tietotekniikan palvelutalo Tieto vähentää Suomessa 500 työpaikkaa. Yhtiö vähentää eniten tehtäviä pääkaupunkiseudulta. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti