keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Analyytikko: Microsoftin täytyy haudata Windows RT


UUTISKIRJE 31.07.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Analyytikko: Microsoftin täytyy haudata Windows RT

Windows RT -käyttöjärjestelmällä ei ole tulevaisuutta ja ohjelmistoyhtiö Microsoft joutuu vielä hylkäämään sen. Näin arvioi matkapuhelin- ja it-alaa seuraava analyytikko Richard Windsor. ( Jatkuu... )

Matkapuhelin leimahti kesken pelin, asunnosta entinen

Latauksessa olevat matkapuhelimet nousevat uutisiin vaarallisina laitteina. Hongkongissa Samsungin Galaxy S4 räjähti, syttyi palamaan ja sytytti tulipalon, joka poltti huoneiston kolmen perheen talossa. ( Jatkuu... )

Android kohosi tablettien kiistattomaksi kuninkaaksi

Vielä vuosi sitten Applen iPad-taulutietokoneet tappelivat tasapäisesti markkinaosuudesta Googlen Android-käyttöjärjestelmää käyttävien tablettien kanssa. Nyt Android on ylivoimainen markkinajohtaja. ( Jatkuu... )

Thaimaa: Bitcoin on monopolirahaa

Thaimaan keskuspankki ei pidä Bitcoinia oikeana rahana. ( Jatkuu... )

Mainosvideo pysäyttää Facebookin käyttäjän 15 sekunniksi

Yhteisöpalvelu Facebook hyödyntää massiivista käyttäjäjoukkoaan yhä uusin tavoin. Loppuvuonna Facebook-surfaajan on totuttava mainosvideoihin, joilla yhtiö kerää päivittäin mittavat määrät dollareita. ( Jatkuu... )

Surface-tabletti pärjää luultuakin heikommin

Microsoftin Surface-taulutietokoneen myyntiluvut ovat tulleet julki ensimmäistä kertaa. Niiden mukaan yhtiöllä on varastossa enemmän laitteita kuin mitä se on pystynyt myymään. ( Jatkuu... )

Pedofiili uskoi haittaohjelmaa ja tunnusti poliisille

Lasten hyväksikäyttökuvia kerännyt mies ilmiantoi itsensä poliisille – väärennetyn varoitusviestin pelottelemana. ( Jatkuu... )

Tuomari: Wikileaks-vuotaja ei auttanut vihollista

Bradley Manning välttyi vakavimmalta tuomiolta, mutta voi silti saada yli 100 vuoden vankeusrangaistuksen. ( Jatkuu... )

Yritykset voivat pelastaa kovia kokeneen Chromebookin

Googlen mielenkiintoiselta vaikuttanut idea nettikäyttöön suunnatusta läppäristä ei ole oikein ottanut tuulta, mutta analyytikko näkee laitteille sijaa yrityksissä. ( Jatkuu... )

Nokia-johtaja syyttää Microsoftia hidastelusta

Microsoftin toimintakulttuuri ei palvele puhelinten nopeaan myyntiin tähtäävää Nokiaa, Bryan Biniak sanoo International Business Times -julkaisun haastattelussa. ( Jatkuu... )

300 gigatavun optinen levy: Säilytystä sukupolvelta toiselle?

Tämä tuote tuskin tulee ihan heti kuluttajien ulottuville. Sony ja Panasonic aikovat varmistaa pilven 300 gigatavun optisilla levyillä. ( Jatkuu... )

Ekaa peliään tekevä Suomi-studio sai 8,5 miljoonaa

Suomalainen peliyhtiö Grand Cru on saanut 8,5 miljoonaa euroa rahoitusta muun muassa Qualcomm Venturesilta, Nokia Growth Partnersilta ja Idinvest Partnersilta. ( Jatkuu... )

Sormenjälkien luku majailee uudessa iOS-betassa

Applen kehittäjille julkaisemassa ohjelmistoversiossa on selvä vihje sormenjälkitunnistuksesta, 9to5Mac kertoo. Sormenjälkiä saatetaan pian lukea iPhonen kotinäppäimellä. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti