maanantai 30. syyskuuta 2013

IOS 7 kääntää vatsaa: "Minua oksettaa"


UUTISKIRJE 30.09.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Musakone ja teholäppäri yksissä kuorissa – testissä Asus N550

Asuksen uusi N550-matkamikro mainostaa itseään design-multimedialaitteena. Testasimme, mitä sliipattuun alumiinikuoreen pakattu kone tarjoaa. ( Jatkuu... )

Coca-Colan valtakausi päättyi: Applesta arvokkain brändi

Coca-Colan ohi puski myös Applen pahin haastaja Google. Nokia sen sijaan putosi pahasti. ( Jatkuu... )

Martha Stewart iPad-vuodatuksesta: Vitsi vitsi

Kotirouvien maailmankuulu esitaistelija Martha Stewart teki itsestään naurunalaisen Twitterissä ja näyttää lisäksi saaneen Applen vihat niskoihinsa. ( Jatkuu... )

IOS 7 kääntää vatsaa: "Minua oksettaa"

IPhonen ja iPadin kiitelty iOS 7 -käyttöjärjestelmä ei näytä soveltuvan kaikille käyttäjille. Osa oirehtii jopa fyysisesti. ( Jatkuu... )

Suomen viranomaisten tietopyynnöt Microsoftille kasvoivat

Microsoft sai Suomen viranomaisilta alkuvuoden aikana 56 tietopyyntöä, jotka koskivat 328 tiliä tai nimettyä henkilöä. Globaalisti tietopyyntöjä kertyi yli 37 000. ( Jatkuu... )

Galaxy-ostajat pelästyivät aluekoodeja – Samsung selittää

Samsung säikäytti uusien laitteidensa ostajat liimaamalla pakkaukseen tarran, jonka mukaan älypuhelin on yhteensopiva vain alueellisten operaattorien sim-korttien kanssa. ( Jatkuu... )

John McAfee rakentaa uutta laitetta: Aikoo estää NSA:n

John McAfee, kuuluisa tietoturvaohjelmiston kehittäjä, tietotekniikka-alan mattinykänen ja mies, joka pakeni kesken murhatutkinnan Belizestä, esiintyi ensimmäisen kerran paon jälkeen julkisuudessa lauantaina. Hän julkisti kehittävänsä NSA:n torjuntalaitetta. ( Jatkuu... )

Siemensin säästöt uhkaavat 15 000 työpaikkaa

Saksalainen monialajätti Siemens vähentää henkilöstöään aiemmin suunniteltua enemmän pyrkiessään parantamaan kannattavuuttaan. ( Jatkuu... )

Oikaisu ohjelmistoon ja uusi yritys: Cygnus lepää vihdoin avaruusasemalla

Yksityinen ja miehittämätön Cygnus-rahtialus kiinnittyi kansainväliseen avaruusasemaan sen jälkeen, kun ohjelmisto-ongelma saatiin ratkaistua. ( Jatkuu... )

Kiina päästää pelikonsolit myyntiin

Kiina on vihdoin sallimassa pelikonsolien myynnin halki maan, joskin ei ilman ehtoja. Aiemmat väitteet nettisensuurin poistamisesta uudella vapaakauppa-alueella saattavat sen sijaan olla vääriä. ( Jatkuu... )

Tämäkin vielä: Google välitti viestejä vääriin osoitteisiin

Google Talkin ja Hangoutsin ongelma kruunaa Googlen hankalan viikon. Pikaviestejä lähti väärille vastaanottajille. ( Jatkuu... )

"Kaapelikaaos": Mepit vaativat yhteistä laturia

EU-parlamentin valiokunta on huolissaan matkapuhelinlaturien sekamelskasta, joskin Cnet News.comin mukaan ongelman näyttää aiheuttavan lähinnä Apple. ( Jatkuu... )

IPhone 5S kalpeni Lumian hirviökameran edessä

Se ei ollut edes vaikeaa. Lumia 1020:n kohuttu ja kehuttu kamera peittosi mennen tullen iPhone 5S:n kameran The Next Webin testissä. Itse puhelimella on kuitenkin ongelmansa. ( Jatkuu... )

Steam-pelikonsolin testaus on harvojen herkkua

Steam-asiakas saattaa saada Valven Steam Machinen testiin, jos on onnekas. Yhtiö lähettää kourallisen prototyyppikonsoleita aktiivipelaajille. ( Jatkuu... )

Kotimainen hitti Clash of Clans suuntaa Android-puhelimiin

Suomalainen Supercell-peliyhtiö testaa suosittua Clash of Clans -peliä Android-puhelimilla. Pelin julkaisu Applen laitteiden lisäksi myös Android-puhelimille oli peliyhtiölle tuottoisa siirto. ( Jatkuu... )

Haluttu toiminto: Facebook-viestejä pääsee sorkkimaan

Jos Facebookiin lipsahti jotakin ei-toivottua, tarjoaa yhteisöpalvelu nyt muitakin vaihtoehtoja, kuin viestin piilottaminen tai jopa tuhoaminen. ( Jatkuu... )

ZTE:n Firefox-puhelin saa jatkoa: Ensimmäinen vetää hyvin

ZTE:n varovaisesti myymästä Firefox-puhelimesta on tullut yllätyshitti. 100 000 kappaleen myynti elokuun puolesta välistä lukien rohkaisee julkaisemaan kehittyneemmän halpamallin. ( Jatkuu... )

Sailfish tykkää Androidista – joten tykkäävätkö haitakkeet Sailfishistä?

Yhtiö luottaa Sailfishin rajapintahallintaan, sovelluskaupan suodatukseen – ja virustorjuntaohjelmaan. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti