torstai 12. huhtikuuta 2012

327 €/kk pois naisilta? – ”Arveluttava tuki”

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
12.4.2012

  ILMOITUS  
  Pehmeällä laskulla eläkkeelle. Aiheesta lisää Omistajayrittäjä-blogissa täällä.  
 
 

327 €/kk pois naisilta? – "Arveluttava tuki"

Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT) ylijohtajana pian aloittava Juhana Vartiainen on sitä mieltä, että kotihoidontuen tarpeellisuutta pitäisi sittenkin vielä pohtia. Julkisuudessa oli aiemmin tänä vuonna esillä mahdollisuus leikata kotihoidontukea vuodella. Hallitus ei virallisesti esittänyt asiaa. »


Yleisestä laihdutuskikasta onkin vain haittaa?

Ikuinen laihduttaja lähestyy painonhallinta-asioita kenties aivan väärästä kulmasta, toteavat tutkijat laajan Kuluma-hankkeen perusteella. Tutkijoiden mukaan tiukka ruokavaliokontrolli ei ehkä hyödytäkään laihduttajaa. Tutkimuksessa monet, varsinkin useasti laihduttaneet kuluttajat sanoivat pyrkivänsä pudottamaan painoaan katsomalla tarkkaan, mitä ja paljonko syövät. Pysyviä tuloksia ei silti yleensä saatu. »




"Myy peruspuhelimet pois, Nokia"

Nokian eilinen tulosvaroitus romahdutti yhtiön osakekurssin ja käynnisti taas keskustelun matkapuhelinyhtiön tulevaisuudesta. Kiinnostavan vision esittää Bloombergin haastattelema lontoolaispankin analyytikko Adnaan Ahmad. Ahmadin kysymys kuuluu: - Miksi Nokia ei myisi peruspuhelintoimintaansa ja keskittyisi vain älypuhelimiin? hän kysyy Bloombergin haastattelussa. »


Nyt kevät etenee: Tulossa +13°C

Sää näyttäisi Forecan ennusteiden mukaan lämpenevän ympäri Suomea. Ensi viikon viikonloppuna päästään jo selvästi yli 10 asteen maan eteläosassa. Kanta-Hämeen alueelle luvataan reilun viikon päähän 13 asteen lämpötiloja. Muualla maan etelä- ja länsiosissa ollaan 12 asteen tietämillä. Esimerkiksi Porin ja Tampereen seuduilla sekä pääkaupunkiseudulla liikutaan näissä lukemissa. »


Parinvaihtajat tv:ssä: "Moni säikähtää fantasioita"

Parinvaihto on Suomessa suljetun piirin ilmiö ja kovin salamyhkäistä. Parinvaihtajat ”ovat kaapissa” eivätkä esiintyneet kasvoillaan eilen esitetyssä Silminnäkijä-dokumentissa. Parikymmentä vuotta yhdessä olleet Tiina ja Jokke kertovat, että parinvaihto lähtee usein mielikuvitusleikeistä. »


Uusi nimi keskustan johtajakisaan: "Nostetaan kissat pöydälle"

Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustja Tuomo Puumala lähtee mukaan keskustan puheenjohtajakisaan. Puumala vahvisti asian hetki sitten tiedotustilaisuudessa. Puumala haluaa selvittää, mistä keskustan sisäiset erimielisyydet kumpuavat. - Nosteaan kissat pöydälle, hän sanoi tiedotustilaisuudessa. - Henkilösuhteet pitää saada kuntoon. Ei ole cityliberaalien keskustaa, ei aitovierten konservatiivien keskustaa, Puumala sanoi. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Talousepävarmuutta, tulevia vyönkiristyksiä ja halpoja korkoja

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q1/2012 on ilmestynyt. Asuntojen reaalihinnat miinuksella. Pääkaupunkiseudulla kaivataan kipeästi asuntomarkkinoille lisätoimia = lisärakentamista kaikissa asuntotyypeissä. Hallituksen kehysriihessä hyvä muistaa jo vuosia merkittävästi kallistuneet asumiskustannukset. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti