tiistai 17. huhtikuuta 2012

Epäilys Guggenheim-juonesta: ”Hirveän ovelaa”

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
17.4.2012

  ILMOITUS  
  Pehmeällä laskulla eläkkeelle. Aiheesta lisää Omistajayrittäjä-blogissa täällä.  
 
 

Epäilys Guggenheim-juonesta: "Hirveän ovelaa"

Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen päätättäisi nykyisellä kaupunginvaltuustolla vain Guggenheimin museohankkeen arkkitehtuurikilpailusta ja rajoitetusta museolisenssistä. Kansalaisia ja joitakin valtuuston jäseniä epäilyttää, että tämä on Pajusen keino sitouttaa päätöksentekijät huomaamatta hankkeen loppuunviemiseen. »


Euroalueen halvin asuntolaina löytyykin Suomesta

Euroopan keskuspankin tuoreiden tilastojen mukaan Suomessa on euroalueen halvimmat uudet asuntolainat, kertoo Sampo Pankki. Suomessa uusien asuntolainojen keskikorko on tällä hetkellä 2,31 prosenttia, kun esimerkiksi Saksassa se on 3,4 prosenttia ja koko euroalueen keskiarvonakin on 3,69 prosentia. Kalleimmat uusien asuntolainojen keskikorot ovat Kyproksella, jossa asuntolainan hakija maksaa keskimäärin 5,21 prosenttia. »




Tuomari hermostui Breivikin puheisiin

Norjan joukkomurhasta syytetty Anders Behring Breivik on tiistaina puhunut oikeudelle Oslossa. Breivik on viitannut lausunnossaan niin toiseen maailmansotaan, monikulttuuristen arvojen haitallisuuteen kuin japanilaiseen yhteiskuntaankin. Kun Breivik alkoi puhua Japanista, tuomari käskytti häntä pysymään aiheessa. »


Lahden Pelicans "otti homman haltuun"

Lahden Pelicans otti maanantaina ensimmäisen kiinnityksen SM-liigan mestaruuteen voittamalla ensimmäisen finaalin JYPiä vastaan lukemin 2–0. Laitahyökkääjä Marko Pöyhösen selitys menestykselle on simppeli. –Tultiin peliin hyvällä liikkeellä ja otettiin homma haltuun niin kuin kotikaukalossa kuuluu, sanoo Pöyhönen Pelicans-tv:ssä seuran verkkosivuilla. »


Joukkomurhaaja pitää 30 minuutin puheen

Norjan joukkomurhasta syytetyn Anders Behring Breivikin odotetaan lukevan lausuntonsa oikeudelle tänään tiistaina Oslossa. Breivikin puhe tulee kestämään noin 30 minuuttia, kertoo miehen lakimies BBC:n mukaan. Breivik on myöntänyt sekä Oslon autopommin että Utöyan saaren hyökkäyksen, mutta kiistänyt syyllistyneensä terrorismiin tai joukkomurhaan. »


IS: Perhesurmaaja haki apua – "Byrokratia esti"

Helsingin Laajasalossa perheensä surmannut mies haki surmapäivän aamuna päihdehoitoon, mutta häntä ei otettu vastaan, kertoo Ilta-Sanomat paperilehdessään. IS:n mukaan mies pyrki itse hoitoon tavatessaan kohtalokkaan päivän aamuna sosiaalityöntekijän poliisin säilöönottosuojassa. Hänet oli viety suojaan häiriökäyttäytymisen vuoksi. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Talousepävarmuutta, tulevia vyönkiristyksiä ja halpoja korkoja

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q1/2012 on ilmestynyt. Asuntojen reaalihinnat miinuksella. Pääkaupunkiseudulla kaivataan kipeästi asuntomarkkinoille lisätoimia = lisärakentamista kaikissa asuntotyypeissä. Hallituksen kehysriihessä hyvä muistaa jo vuosia merkittävästi kallistuneet asumiskustannukset. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti