tiistai 24. huhtikuuta 2012

Ero: Kataja suuttui ”hevonpaskasta”

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
24.4.2012

  ILMOITUS  
  Pehmeällä laskulla eläkkeelle. Aiheesta lisää Omistajayrittäjä-blogissa täällä.  
 
 


Väyrysen haukkuja lähtee keskustan kisaan

Keskustan varapuheenjohtaja Timo Kaunisto lähtee ehdolle keskustan puheenjohtajakisaan. Kaunisto tunnetaan uuden polven keskustalaisena, joka on ollut kahnauksissa muun muassa kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrysen kanssa. »


Ongelma suomalaisissa perheissä: "Vaarana uupuminen"

Iso osa suomalaisperheistä kokee jäävänsä liian yksin. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuoreessa tutkimuksessa tarkkaillun noin 6000 perheen vanhemmista jopa 40 prosenttia koki, että he eivät saa riittävästi apua läheisiltään tai tuttaviltaan. »


Kaivos avaruuteen? Huikea hanke Yhdysvalloissa

Vastaperustettu amerikkalaisyhtiö Planetary Resources yrittää laajentaa ihmiskunnan kaivosteollisuuden avaruuteen, kertoo Space.com. Yhtiö, jonka rahoittajia ovat elokuvantekijä James Cameron ja Googlen perustaja Larry Page, aikoo haalia arvometalleja maapallon läheltä kulkevista asteroideista. »


Poliisi julkaisi kuvan pankkiryöstäjästä

Helsingin poliisi etsii yhä Lassilan Nordean ryöstäjää. Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja kahden viikon takaisista tapahtumista. Lassilan Nordea-pankki ryöstettiin tiistaina 10. huhtikuuta. Aseella uhannut ryöstäjä pakeni paikalta taksilla ja jäi pois taksista Vantaan Kaivokselassa. Oheisissa poliisin julkaisemissa valvontakameran kuvissa tekijä on tulossa konttoriin ja poistumassa sieltä. Huomiota pyydetään kiinnittämään erityisesti tekijän käyttämään takkiin. Helsingin poliisi pyytää vihjeitä ryöstöstä numeroon 071 877 1274. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Talousepävarmuutta, tulevia vyönkiristyksiä ja halpoja korkoja

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q1/2012 on ilmestynyt. Asuntojen reaalihinnat miinuksella. Pääkaupunkiseudulla kaivataan kipeästi asuntomarkkinoille lisätoimia = lisärakentamista kaikissa asuntotyypeissä. Hallituksen kehysriihessä hyvä muistaa jo vuosia merkittävästi kallistuneet asumiskustannukset. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti