torstai 23. toukokuuta 2013

Kännykkäliittymiä on pian enemmän kuin ihmisiä


UUTISKIRJE 23.05.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Kännykkäliittymiä on pian enemmän kuin ihmisiä

Ensi vuoden aikana maailmassa on enemmän kännykkäliittymiä kuin ihmisiä, ennustaa Kansainvälinen teleliitto ITU. ( Jatkuu... )

Mobiilidata on Suomessa kadehdittavan halpaa

Suomalaiset käyttävät älypuhelinpalvelujaan huomattavan halvalla verrattuna saksalaisiin. Saksassa maksetaan mobiilidatasta jopa 15 kertaa enemmän kuin Suomessa. ( Jatkuu... )

Samsung Galaxy S4 jää jälkeen iPhonen ennätyksestä

Samsung Galaxy S4 -puhelimia on myyty yli kymmenen miljoonaa alle kuukaudessa. Myyntitahti ei silti pärjää iPhonen tekemille ennätyksille. ( Jatkuu... )

Citrixin ratkaisu toi Windows 8:n iPadille

Etäyhteysohjelmia kehittävä Citrix on esitellyt ratkaisu, jolla Windows-tietokoneen työkaluja voi käyttää vaikka iPadilla. Etäyhteyden kautta iPadin laskutehon puute ei rajoita käyttöä. ( Jatkuu... )

Nokia voisi saada Siemensin ulos NSN:stä kohtuuhintaan

Nokia Siemens Networksin omistusrakenne tulee muuttumaan, osaketutkimusyhtiö BernsteinResearch arvioi. Vaihtoehtoina ovat listautuminen pörssiin tai yrityskauppa, jossa Nokia voi ostaa Siemensin ulos – vieläpä hyvään hintaan. ( Jatkuu... )

Testi: Samsung Galaxy S4 -puhelimessa on kaikkea vähän liikaakin

Samsungin uusi lippulaivamalli Galaxy S4 on teknisesti ehkä kehittynein älypuhelin, mutta laitteessa on jo turhiakin ominaisuuksia. ( Jatkuu... )

Pirate Bay ei riittänyt: Sensuuri-into kasvaa Britanniassa

Pirate Bay -verkkopalvelun estot ovat tuttuja Suomea myöten. Nyt Britannia on alkanut käyttää samaa strategiaa muita nettisivustoja vastaan, kertoo BBC. ( Jatkuu... )

Kupari kiusaa Soneraa, ministeri ei anna armoa

Sonera haluaisi vapautua lankaverkon velvoitteesta, jonka mukaan purkaminen ei saa jättää asiakkaita pulaan. Liikenne- ja viestintäministeriölle tämä ei sovi alkuunkaan. ( Jatkuu... )

Senaattori murjaisi Applelle päivityksistä

John McCain ohjasi keskustelun verojen välttelystä omituisille vesille senaatin kuulemisessa tiistaina. ( Jatkuu... )

Verkkovakoojat taas liikkeellä: Safe iski yli 100 maahan

Verkosta on jälleen paljastunut haittaohjelmaa levittävä vakoilukampanja. "Safe" käyttää hyväkseen kauan sitten korjattua Office-aukkoa, mutta on silti onnistunut leviämään suhteellisen tehokkaasti. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti