maanantai 20. toukokuuta 2013

Suomalaisten kännykät yllättävät: Mustavalkoista ja älytöntä


UUTISKIRJE 20.05.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Suomalaisten kännykät yllättävät: Mustavalkoista ja älytöntä

Suomen eniten käytössä oleva puhelin ei ole iPhone tai Samsungin uutuus, vaan Nokian perusmalli C2. Suomalaiset suosivat edelleen myös kymmenen vuotta sitten julkaistua Nokia 1100 -puhelinta. ( Jatkuu... )

Tietokone ohjaa luksus-Mersua – pidä kädet silti ratissa

Mercedes-Benz esitteli robottiautoilun tekniikoita, jotka auttavat niin parkkihallissa kuin moottoritielläkin. Tekniikat ovat osa uutta S-sarjan luksusmallia. ( Jatkuu... )

Paljon puhuttu rajaton data piilottelee kiven alla

Monet eurooppalaiset matkapuhelinoperaattorit mainostavat sopimuksia, joissa käyttäjälle luvataan rajoittamaton määrä dataliikennettä. Tutkimusyrityksen mukaan rajoittamaton data on kuitenkin melkoinen harvinaisuus. ( Jatkuu... )

Mozilla muutti mieltä: Eväste-esto saa odottaa

Mozilla pakittaa seurantaevästeiden estossa mainostajien voimakkaan kritiikin jälkeen. Mozillan mukaan uudistus on teknisesti vaikea. ( Jatkuu... )

Tumblrin päätyminen Yahoolle suututti käyttäjät: "Jos myyt, me kostamme"

Marissa Mayerin käden jälki alkaa näkyä myös Yahoon suurissa linjoissa. Sunnuntaina tuli julki tieto Yahoon hallituksen hyväksymästä 857 miljoonan dollarin käteiskaupasta, jolla Yahoo ostaa suositun blogipalvelu Tumblrin. ( Jatkuu... )

Financial Timesin vuoro kärsiä Syyrian kybervandaaleista

Syyrian itsevaltaisen presidentin tukijana pidetty mystinen Syyrian elektroninen armeija onnistui tunkeutumaan The Financial Timesin blogipalveluun ja lehden Twitter-tilille. ( Jatkuu... )

Vain valtion iPhonet kelpaavat Pentagonille

Pentagon päästää valtion hankkimat iPhone-älypuhelimet puolustusverkkoon, mutta ei työntekijöiden omia laitteita. ( Jatkuu... )

Vaarana pomon vakoilu: Työsuhdepuhelimen pimeä puoli

Suomesta ei ole paljastunut tapauksia, joissa työntekijöitä olisi järjestelmällisesti vakoiltu. Se ei kuitenkaan tarkoita, että urkintaa ei missään tehtäisi. ( Jatkuu... )

Mars-mönkijä kulki kuuautoa pidemmälle

Nasan 9-vuotias Mars-mönkijä Opportunity on ajanut pidemmälle, kuin astronautit kuuautossaan parhaimmillaan. ( Jatkuu... )

Nordean tietomurto kesti kuukausia – tuttu mies asialla

Pirate Bayn perustaja Gottfried Wargia syystetään usean kuukauden ajan kestäneistä murroista Nordean ja Logican järjestelmiin. ( Jatkuu... )

Taas yt-neuvottelut – Tiedossa 180 työpaikkaa tulilinjalla

Tietotekniikan palveluyhtiö Tieto aloittaa yt-neuvottelut konsultaatio- ja järjestelmäintegraatioliiketoiminnoissaan Suomessa. Yt-neuvotteluilla tavoitellaan enintään 180 hengen vähennyksiä. ( Jatkuu... )

"Hämmästyttävä" hirviökone: HP ja SAP rakentavat Krakenia

HP ja SAP kehittävät Kraken-tietokonetta, joka nimensä veroisesti muistuttaa tarujen merenkulkijoita uhkaavaa hirviötä. ( Jatkuu... )

Galaxy S4:n myyntivauhti hirvittää

Samsung toimitti teleoperaattoreille uusinta lippulaivapuhelintaan Galaxy S4:ää yli neljä miljoonaa kappaletta huhtikuun neljänä viimeisenä päivänä. Toimitusvauhti on ennätyksellisen nopea. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti