keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Xbox One säväytti Suomi-pelillä


UUTISKIRJE 22.05.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Chrome sai vauhtia ja älyä

Googlen uusi Chrome-selain on entistäkin nopeampi. Ja myös turvallisempi, kiitos Googlen "rahaa turva-aukoista" -ohjelman. ( Jatkuu... )

Kuluttajalehti kehuu: Uusi Galaxy paras älypuhelin

Consumer Reports -kuluttajalehti antoi Samsung Galaxy S4 -puhelimelle huippupisteet. ( Jatkuu... )

Nokia tyydyttää enemmän, Apple entistä vähemmän

Apple saa edelleen parhaat tyytyväisyyspisteet amerikkalaisilta asiakkailtaan, mutta sen etumatka kutistui reippaasti. Nokia, Samsung ja Motorola paransivat asiakastyytyväisyyslukujaan, kun taas Applen luku laski. ( Jatkuu... )

Google lakaisee kauppiastilin historiaan

Googlen jatkuvassa tuotteiden karsimisprosessissa vuorossa on Google Checkout -kauppiastili. Sitä käyttäneitä kauppiaita työnnetään Googlen Wallet -palveluun. ( Jatkuu... )

Foursquare esittää lisättyä todellisuutta Lumiassa

Suositun Foursquare-sovelluksen uusimmassa versiossa on ominaisuus, joka toimii vain Nokian Lumia -puhelimissa. ( Jatkuu... )

Foxconnin kestomurhe: Lisää itsemurhia

Maailman suurin elektroniikan sopimusvalmistaja Foxconn ei pääse irti itsemurhamaineesta. Kolme yhtiön työntekijää teki itsemurhan 20 päivän aikana. ( Jatkuu... )

Xbox One säväytti Suomi-pelillä

Hartaasti odotettu, neljä vuotta työn alla ollut Microsoftin uusi pelikonsoli Xbox One tuli vihdoin julkisuuteen tiistaina. Suomalaisen pelitalon Remedyn uutuus Quantum Break oli yksi julkistustilaisuuden tähtiä. ( Jatkuu... )

"Asiantuntemuksellasi 100 000 euron vuosiansiot" – Suomi-startup antaa kovia lupauksia

Sähköisellä vauvapäiväkirjalla aloittanut tamperelais-startup kokeilee jotain ihan muuta, tosin verkossa pysytään yhä. Tavoitteena on ei enempää eikä vähempää kuin osaamisen digivallankumous. ( Jatkuu... )

Suomalainen it-yhtiö myytiin USA:han: "Jatkamme isossa firmassa"

Yhdysvaltoihin tiistaina myydyn suomalaisen teknologiayrityksen Powerkissin toimitusjohtaja aikoo laajentaa yhtiön toimintaa globaalisti. Myös sovellettava teknologia tulee muuttumaan. ( Jatkuu... )

Langattoman latauksen Suomi-lupaus myytiin Yhdysvaltoihin

Yhdysvaltalainen Powermat on ostanut langattomaan lataukseen erikoistuneen suomalaisyrityksen PowerKissin. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti