keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Nokialta uutuus: Langaton lataus onnistuu nyt langattomasti


UUTISKIRJE 23.10.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Nokialta uutuus: Langaton lataus onnistuu nyt langattomasti

Phablet-käyttäjän matka-apuriksi tarkoitettu laturi on oikeasti langaton, kun taas akullinen näppäimistö antaa tabletille tunteja lisää käyttöaikaa. ( Jatkuu... )

HS: TeliaSonera kuoppaa rajattoman mobiilidatan Suomessa

TeliaSonera aikoo muuttaa hinnoitteluaan Suomessa vastaamaan paremmin kuluttajien käyttäytymistä, TeliaSoneran toimitusjohtaja Johan Dennelind sanoo Helsingin Sanomien haastattelussa. ( Jatkuu... )

Tällainen on uusi OS X Mavericks

Apple on hiljalleen lisännyt OS X:ään iOS:sta tuttuja toimintoja. Sama trendi jatkuu OS X Mavericksissa, mutta tällä kertaa Apple on keskittynyt eniten parantamaan käyttöjärjestelmän toimivuutta. ( Jatkuu... )

Ensitestissä Nokian Lumia -phabletit: näköä ja kokoa, mutta kenelle?

Nokia pullautti Nokia Worldissaan esille ei vain yhden, vaan kaksi jättipuhelinta. Otimme tuntumaa Lumia 1520:aan ja 1320:aan saman tien. ( Jatkuu... )

Suomalaisten terästämät avaruusalukset lopettavat, toinen putoaa alas

VTT taputtaa itseään selkään, kun Planck-kaukoputken Suomi-radio sai tarkennettua universumin ikää 100 miljoonalla vuodella. Samoin on päättymässä suomalaisittain ohjatun Goce-luotaimen taival. ( Jatkuu... )

Netti ei riitä, väärät poliisit myös soittavat

Yhdysvaltain, Kanadan ja Britannian teleregulaattorit ovat harkitsemassa yhteistoimia rikollisten poliisisoittojen takia. Soittajat väärentävät puhelinnumeronsa niin, että se näyttää tulevan paikalliselta poliisiasemalta. ( Jatkuu... )

Testi: Viikko älykellon kanssa – muuttuiko elämä?

Toimittaja sitoi älykellon ranteeseensa viikoksi. Facebookin lukeminen ranteesta ei räjäyttänyt tajuntaa. Puheluiden huomaaminen sen sijaan oli oikein tervetullutta. Mutta myydäänkö näillä eväillä älykelloa vielä massoille? ( Jatkuu... )

Apple: Mavericksin saa ladata ilmaiseksi

Teknologiayhtiö Apple jakaa ilmaiseksi uutta tietokoneiden käyttöjärjestelmäänsä. ( Jatkuu... )

Onnea Apple: Se ei vuotanut sittenkään

Uutiskommentti: Applen tiedotustilaisuus lähenteli jo Conan O'Brienin sketsiä, kun yhtiö esitteli lippulaiva-iPadinsa. ( Jatkuu... )

Vaikeaa on? Apple jätti iPad minin saatavuuden arvoitukseksi

Apple kertoi uuden iPad minin saatavuudesta melkeinpä vain sivulauseessa. Kontrasti iPad Airiin oli melkoinen, joten mistä moinen ero voisi johtua? Näytöstäpä hyvinkin. ( Jatkuu... )

Apple julkisti päivitetyn tabletin ja mini-iPadin

Teknologiayhtiö Apple on ennakko-odotusten mukaisesti julkistanut päivitetyn version suositusta taulutietokoneestaan. ( Jatkuu... )

Wikipedia tuhosi artikkeleita – luvassa myös myyräjahti?

Wikipedia on poistanut satoja artikkeleita, jotka vilpillinen yritys oli sinne luonut käyttöehtoja räikeästi rikkoen. Vahinko voi olla vieläkin suurempi. ( Jatkuu... )

Vanha iPad yhä selvästi suosituin

Applen iPadin kakkosversio osoittautui edelleen tuoteperheen valtiaaksi, kun analyysiyhtiö selvitti tilannetta. ( Jatkuu... )

Nokian Lumia 2520 -tabletti – tältä se tuntuu

Otimme ensituntumaa Nokian tablettiuutuuteen Abu Dhabissa. ( Jatkuu... )

Uutta Surfacea saa, ostaako kukaan?

Microsoft toi lupauksensa mukaisesti uudet Surfacet heti myyntiin myös Suomessa. Mutta julkaisu osui lähes päällekkäin Nokian ja Applen tablettijulkistusten kanssa. ( Jatkuu... )

70 miljoonaa puhelua: Ranskan vuoro raivota USA:lle

Yhdysvaltain kansallisen tiedustelupalvelun NSA:n puhelujen massiivinen salakuuntelu ja tallentaminen herättää kiukkua ranskalaisissa. Ranskan hallitus kutsui maanantaina Yhdysvaltain suurlähettilään antamaan selitystä asiasta. ( Jatkuu... )

Jolla hakee Millennium-tunnustuksen – tuote vasta tulossa

Matkapuhelinyhtiö Jollalle myönnetään Millennium-tunnustus työstä avoimen lähdekoodin hyväksi. Näyttöjä firmalla ei kuitenkaan vielä liiemmin ole. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti