perjantai 25. lokakuuta 2013

Uudet iPadit eivät kelpaa Applen perustajalle


UUTISKIRJE 25.10.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Lisää kuritusta Samsungille: Sakot kilpailijan mustamaalauksesta

Samsungilla ei mene oikein hyvin Kiinan suunnalla. Toissa päivänä se pyyteli julkisesti anteeksi kiinalaisilta matkapuhelinten vikoja ja eilen se tuomittiin Taiwanissa sakkoihin panettelukampanjan tilaamisesta. ( Jatkuu... )

Steve Jobsin potkinut miettii Blackberryn ostamista

Applen entinen toimitusjohtaja John Sculley on kiinnostunut Blackberryn ostamisesta. ( Jatkuu... )

Samsungin älylasit tarvitsevat kännykkää

Puettavan teknologian läpimurtoon ei mene enää kauan. Viimeisin merkki sen tulosta on Samsungin Koreassa jättämä älylasien patenttihakemus. ( Jatkuu... )

Obaman it-projekti: Tuomittu epäonnistumaan

Kun numeroita tuijottaa, ei sairausvakuutuspalvelulla ollut juurikaan mahdollisuuksia onnistua, arvioi Standish Group Computerworld-lehdelle. Lohtua antaa se, että ongelmat lienevät sentään korjattavissa. ( Jatkuu... )

Piraatit astuivat ansaan: Latasivat väärän GTA:n

Grand Theft Auto 5:n varjolla tehty huijaus teki tuhansista piraateista uhreja, kertoo WCCFTech-nettipalvelu. ( Jatkuu... )

Uudet iPadit eivät kelpaa Applen perustajalle

Applella nimellisesti työskentelevä perustaja ei innostunut uusista iPadeista. IPad Air on liian ahdas, retina-näytöllinen iPad mini puolestaan liian iso. ( Jatkuu... )

Mitä Apple ensin, sitä Samsung perässä: Anteeksipyyntö

Pahat kielet sanoisivat Samsungin kopioivan Applea jälleen. Korealaisyhtiö pyysi Kiinassa anteeksi matkapuhelintensa ongelmia. ( Jatkuu... )

4G-huutokauppa jatkuu vihdoin – vanha vika tallella

Viestintävirasto jatkoi toistaiseksi epäonnistunutta taajuushuutokauppaa, mutta sen perusongelmaa ei ole korjattu. ( Jatkuu... )

Soneran kilpailijat HS:lle: Rajaton data pysyköön toistaiseksi

DNA ja Elisa eivät ole luopumassa rajattomasta mobiilidatasta ainakaan ihan heti, vaikka Sonerassa sellaisia aikomuksia onkin. ( Jatkuu... )

"Ne jyrää meitin": Suomi vastustaa EU:n viestintälakia

Tuntemattomasta sotilaasta lainattu huudahdus sopii Suomen hallituksen kannanottoon EU:n laajasta ja konstikkaasta viestintälainsäädännöstä. ( Jatkuu... )

Kaikki käy pisteen jälkeen: Nyt neljä uutta päätettä

Internetin neljä uutta osoitepäätettä näyttävät suomalaisittain heprealta, mutta niistä joka tapauksessa käynnistyi merkittävä nettimullistus. ( Jatkuu... )

Entisten nokialaisten yritykset työllistävät 2,1 henkeä

Nokian entisiä työntekijöitä yritystoiminnassa tukeva Bridge-ohjelma on synnyttänyt toimivia yrityksiä, selviää Aalto-yliopiston Pienyrityskeskuksen kyselytutkimuksesta. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti