maanantai 21. lokakuuta 2013

Windows RT 8.1 tuli, näki ja hajotti

ITviikko uutiskirje
UUTISKIRJE 21.10.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Symbolista merkitystä: "Nokia julkistaa viimeiset lippulaivansa"

Nokian huomenna julkistamat tuoteuutuudet ovat tärkeämpiä Microsoftille kuin Nokialle, jolle niillä on lähinnä enää vain symbolista merkitystä. ( Jatkuu... )

Googlen videot kuhisevat kännyköissä, Microsoft sai luun käteen

Älypuhelimet ja taulutietokoneet ovat jo tehneet internetyrityksistä mobiiliyrityksiä. Googlen Youtube-videopalvelun kulutuksesta 40 prosenttia tapahtuu mobiililaitteissa. ( Jatkuu... )

Elon Musk haluaa sukeltaa Bond-autossa

Elon Musk on jo valloittamassa maanteitä ja avaruutta, joten seuraavaksi on valtamerten vuoro? Jalopnik kertoi miehen ostaneen legendaarisen James Bond -auton. ( Jatkuu... )

Windows RT 8.1 tuli, näki ja hajotti

Windowsin tablettipäivitys on onnistunut saamaan laitteita solmuun niin, että ne eivät enää edes käynnisty. ( Jatkuu... )

Jos iPhone 5C vikisee, niin iPhone 5S jytisee

Apple on kasvattanut iPhone 5S:n tehdastilauksia 75 prosenttia. ( Jatkuu... )

Lumia 1520 varmistui Nokia-kaupan lipsahduksessa

Nokian kiinalainen verkkokauppa vahvistaa huhut ja aikaisemmat vuodot Lumia 1520 -älypuhelimesta, joka julkistetaan huomenna tiistaina Abu Dhabissa. ( Jatkuu... )

Adobe-hyökkääjillä aiempi uhri: Suuri tiedotepalvelu

PR Newswiren murtajat vaikuttavat olevan samoja, jotka putsasivat mukaansa Adoben lähdekoodia hiljattain. ( Jatkuu... )

Väärä nettipoliisi säikäytti kymmeniä tuhansia Suomessa

Haittaohjelmat lukitsevat tietokoneita ja kiristävät rahaa, eikä edes maksaminen auta uhria yleensä ollenkaan. ( Jatkuu... )

SEA keksi reitin koko maan nettiin: Paljon uhreja

Qatarin verkkotunnusjärjestelmä joutui Syrian Electronic Armyn haltuun ja johti useiden merkittävien verkkosivustojen sotkemiseen. ( Jatkuu... )

Koko NSA-jupakan syypää onkin…NSA?

Jos ohjelmistot olisivat olleet ajan tasalla, ei Edward Snowden olisi kenties pystynyt paljastamaan NSA:n nettivakoilua maailmalle. ( Jatkuu... )

Apple kutsuu huoltoon: MacBook Air voi hukata tietosi

Flash-levy saattaa hajota vanhemmissa MacBook Air -kannettavissa, Apple tiedottaa ja kutsuu huollattamaan laitteet. ( Jatkuu... )

HS: Matkapuhelinverkot usein luvattua hitaampia

Suomalaisten teleoperaattorien tiedonsiirtonopeudet jäävät usein mainostettua hitaammiksi. Myös älypuhelimen merkillä on väliä. ( Jatkuu... )

Ehdoton Nexus 5 -vuoto: Google paljasti itse

Joku Googlen työntekijä luultavasti potki itseään päähän. Nexus 5 vilahti netissä tarpeeksi kauan vahvistaakseen ilman epäilystä huhutun puhelimen olemassa olon. ( Jatkuu... )

Virus vaani kassakoneessa: Miljoonavahingot

Rikolliset iskivät Etelä-Afrikassa tavalla, joka varmasti yllätti uhrit. Paikallisen TechCentralin mukaan kassakoneisiin ujutettu virus mahdollisti maksukorttien kopioimisen. ( Jatkuu... )

Pankki: Nokian pitäisi puristaa enemmän rahaa patenteistaan

Amerikkalaispankki JPMorgan uskoo, että Nokian kannattaisi hyödyntää laajaa patenttisalkkuaan tulonlähteenä entistä tehokkaammin. ( Jatkuu... )

Testi: Samsung Galaxy S4 Zoom vs. Frankensteinin hirviö

Samsung Galaxy S4 Zoom on erikoinen yhdistelmä älypuhelinta ja pokkaria. Laite toimii molemmissa tarkoituksissa hyvin, mutta onko siinä jo jotain liikaa? ( Jatkuu... )

Lumia jyllää suomalaisissa yrityksissä

Yli 80 prosenttia suomalaisorganisaatioista käyttää Lumiaa ja yksi neljästä on hypännyt langattomaan 4G-nopeuteen. Mobiililstrategiat ovat kuitenkin yhä lasten kengissä. ( Jatkuu... )

Samsung käytti tietovuotoa vipuvartena Nokiaa vastaan

Samsungin ja Applen välisessä oikeudenkäynnissä on paljastunut tietovuoto, jonka avulla Samsung väänsi Nokialta paremmat sopimusehdot. ( Jatkuu... )

Ai montako näyttöä? Nokian testikello yllättää

Nokian kokeellisessa ja Engadgetin hoksaamassa älykellossa on jopa kuusi näyttöä, joiden sisältöjä voi vaihdella puolin ja toisin. Eri asia on, tuleeko kello koskaan myyntiin. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti