torstai 24. lokakuuta 2013

Nokian uutuudet vastaan Microsoft ja Samsung – näin Nokia vastaa


UUTISKIRJE 24.10.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Torvalds ei pelkää ilmaista Mavericksia

Applen ilmainen Mavericks ei hetkauta Linus Torvaldsia, jonka mukaan Linuxia kehitetään vastakin ilman suuria ennakkosuunnitelmia. ( Jatkuu... )

Tekstaajat suututtavat elokuvissa – mutta eivät saa omaa penkkiä

Monet ihmiset eivät voi elokuvissakaan luopua matkapuhelimista. Toiset katsojat häiriintyvät, vaikka puhelin ei soisikaan, sillä tekstiviestin naputtelu ja kirkkaina loistavat näytöt vievät huomion elokuvasta. ( Jatkuu... )

Nokian uutuudet vastaan Microsoft ja Samsung – näin Nokia vastaa

Miten Nokian uutuuslaitteet pärjäävät kilpailussa Samsungia ja uutta isäntää Microsoftia vastaan? Kysyimme asiaa suoraan Nokialta Abu Dhabissa. ( Jatkuu... )

Vakoiluväite sapettaa Merkeliä: Soitti vihaisen puhelun Obamalle

Saksan liittokansleri Angela Merkel soitti kiukkuisen puhelun Yhdysvaltain presidentti Barack Obamalle ja paheksui sitä, että NSA oli salakuunnellut hänen matkapuhelintaan. ( Jatkuu... )

Tietotekniikka Tea Partyakin vahvempi: Obama lykkää vakuutuspakkoa

Tea Party ei siihen pystynyt, mutta tietotekniikan nikottelu jarruttaa presidentti Obaman sairausvakuutusuudistusta. Hallitus on siirtänyt kuudella viikolla takarajaa, jolloin ihmisten on hankittava sairausvakuutus. ( Jatkuu... )

Ruoan verkkokauppa kerää kiinnostusta, mutta hedelmät epäilyttävät

Päivittäistuotteiden verkkokauppa kasvoi viime vuonna Suomessa 72 prosenttia. Euromääräisesti ruoan verkkokauppa on kuitenkin vielä pientä. Yrityksille se on aluksi pitkään tappiollista. ( Jatkuu... )

Elon Musk aikoo ajaa Googlea Teslan näytöllä

Chrome ja ehkä myös Android ovat tulossa Tesla-auton 17 tuuman kosketusnäytölle. ( Jatkuu... )

Microsoft kaavailee kilpailijaa Glassille: Prototyypit testissä

Nokia-puhelinten osto voi olla vain alkusoittoa Microsoftin laitesuunnitelmissa. Wall Street Journalin mukaan yhtiö testaa jo älylaseja ja saattaa haastaa Google Glassin. ( Jatkuu... )

It-ala irtisanoo, mutta kenestä on vielä pulaa?

Varsinkin kokeneet projektijohtajat ja järjestelmäintegroijat ovat kysyttyjä Suomen ict-sektorilla, joka muuten on heittänyt ihmisiä pihalle roppakaupalla viime aikoina. ( Jatkuu... )

Uusi mini-iPad: "Saatavuus erittäin rajoittunutta"

Analyytikko sanoo ääneen sen, minkä Apple jätti eilen rivien välistä luettavaksi. Uusi iPad mini valuu tipoittain markkinoille. ( Jatkuu... )

10 miljoonaa latausta: Blackberryn viestisovellus aloitti rajusti

Blackberryllä on kerrankin jotain ilonaihetta, kun BBM-viestisovellus palasi iOS- ja Android-jakeluun. Mutta jatkuuko kiinnostus, vai katkeaako latailu kuin sisiliskon häntä? ( Jatkuu... )

Tarttis tehrä jotain: EU sorkkii digibisneksen verotusta

Euroopan unioni perustaa korkean tason työryhmän selvittämään, mikä on paras tapa verottaa digitaalista liiketoimintaa. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti