maanantai 10. helmikuuta 2014

Deutsche Telekom voitti värikiistan USA:ssa, miten käy DNA:lle?


UUTISKIRJE 10.02.2014

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Tekeekö Glass poliisista paremman vai pelottavamman?

New Yorkin poliisilaitoksen suuri tutkintaosasto on ryhtynyt testaamaan, kuinka Googlen virtuaalilaseja voitaisiin käyttää kenttätyössä. ( Jatkuu... )

Deutsche Telekom voitti värikiistan USA:ssa, miten käy DNA:lle?

Saksalaisen Deutsche Telekomin amerikkalainen tytäryhtiö T-Mobile USA on voittanut oikeudessa yksinoikeuden väriin, jota se kutsuu telemagentaksi. Deutsche Telekomin Suomessa DNA:ta vastaan nostama kanne jäädytettiin vuonna 2009. ( Jatkuu... )

Hallitus valmis luopumaan 10 miljoonasta eurosta tv-maksuja

Yle-verolla korvattuja tv-maksuja on perimättä vielä miljoonia euroja, mutta ei se mitään, ajattelee hallitus. Perintä alkaa maksaa liikaa. ( Jatkuu... )

Kivenmurikka jätti jälkensä Marsiin

Marsia kiertävä avaruusalus kuvasi tarkasti tuoreen murikan jälkeensä jättämän kraatterin. ( Jatkuu... )

Flappy Birdin taival katkesi kuin kanan lento – syy yllättää

Viime viikkoina hurjaan suosioon noussut Flappy Bird katosi yllättäen Applen App Storesta ja Googlen Google Playstä. Se oli molemmissa ladatuin ilmainen peli. ( Jatkuu... )

Uusi kolhu maineeseen: Tietovarkaat kävivät Barclays-pankissa

Brittipankki Barclays on aloittanut tutkimukset sen jälkeen, kun The Mail on Sunday -lehti kertoi, että 27 000 asiakkaan henkilökohtaisia tietoja oli varastettu ja myyty. Tiedot liittyvät lehden mukaan muun muassa tuloihin, terveyteen ja passien tietoihin. ( Jatkuu... )

Googlen etusivu: Ei enää "neitseellinen"

Google pilasi oman etusivunsa Ranskassa – ainakin, jos Googlelta itseltään kysyy. Mutta sille ei jäänyt vaihtoehtoa. ( Jatkuu... )

Virus varasti suosikkilehden IE-kävijät

Ruotsin suosituimpiin verkkosivustoihin kuuluva Aftonbladet joutui hetkeksi väärän virustorjunnan jakelukanavaksi. ( Jatkuu... )

LVI-firma laskutti Targetia verkossa – varkaat kiittivät

Targetin käyttämä LVI-yritys korjaa mediassa esiintyneitä tietoja ja antoi samalla ymmärtää, miten murto todellisuudessa tapahtui. ( Jatkuu... )

Windows-päivitys veivaa edestakaisin, nyt taas kauempana

Windows 8.1 update 1 on nyt tulossa vasta huhtikuussa, epäviralliset tiedot kertovat. Päivityksestä vuoti jakoon myös uusi koontiversio. ( Jatkuu... )

Tietoturvaaja Sotshin vaaroista: Täyttä potaskaa

Ammattilaisen mukaan NBC Newsin raportti Sotshin vaarallisuudesta tietokoneiden ja älypuhelinten käyttäjille on täysin tekaistua roskaa. ( Jatkuu... )

Väärinkäsitys: Ei Google mitään osakkeita ostanut

Google omistaa lähes kuusi prosenttia kiinalaisen Lenovon osakkeista, kun Lenovon ja Googlen kauppa kännykkävalmistaja Motorola Mobilitystä saa lopullisen hyväksynnän. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti