maanantai 10. kesäkuuta 2013

Obama läpsi Xitä silkkihansikkain kyberistä


UUTISKIRJE 10.06.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Google ja Facebook: Vakoiluväite yllätti täysin

Googlen ja Facebookin pääjohtajat kertovat olevansa yhtä hämmästyneitä kuin muutkin väitteistä, joiden mukaan Yhdysvaltojen NSA-vakoiluorganisaatiolla olisi vapaa pääsy nettijättien järjestelmiin. ( Jatkuu... )

Obama läpsi Xitä silkkihansikkain kyberistä

Yhdysvaltain huoli Kiinan verkkohyökkäyksistä oli yksi presidenttien avainaiheista viikonlopun tapaamisessa. Barack Obama ei kuitenkaan turvautunut uhkailuun, Time-lehti kertoo. ( Jatkuu... )

Pelikonsoli pyörittää iOS-pelejä, ohittaa Applen

Uusi tv-pelikonsoli tuo Applen iOS-käyttöjärjestelmän pelit markkinoille ilman Applen koodia. Applen reaktiota odotetaan mielenkiinnolla. ( Jatkuu... )

TiVon patenttikorvaus jäi kauas sijoittajien odotuksista

Digiboksien valmistaja Tivo ilmoitti saavansa 370 miljoonan euron patenttikorvaukset Googlelta ja Ciscolta. Korvaus oli pettymys sijoittajille, ja osakkeen arvo syöksyi 19 prosenttia. ( Jatkuu... )

Androidin virustutkat lankeavat helppoon ansaan

Android-laitteiden suositut tietoturvaohjelmat kompastuvat perusasioihin, kertoo kahden yliopiston tekemä tutkimus. ( Jatkuu... )

Apple näyttää tänään putsatun iOS:n

Applen toimitusjohtaja Tim Cook avaa tänään Applen kehittäjäkonferenssin San Franciscossa esittelemällä uusitun version Applen iOS-käyttöjärjestelmästä. IOS-käyttöjärjestelmää käyttävät muun muassa iPhone-puhelimet ja iPad-tabletit. ( Jatkuu... )

Applen iRadio taas vähän valmiimpi

Applen odotetaan kertovan suoratoistomusiikkia soittavasta iRadiosta tänään maanantaina alkavan kehityskonferenssin yhteydessä. ( Jatkuu... )

Kisa liikennepalvelusta päättyi Googlen voittoon

Internetjätti Google on sopinut ostavansa joukkoistettuun tiedonkeräykseen perustuvan karttapalvelu Wazen. Asiasta uutisoi israelilainen Globes-julkaisu. ( Jatkuu... )

Tässäkö pc:n tulevaisuus? Testissä Asus Transformer AiO

Pitäisikö ostaa pc vai tabletti? Vai molemmat samassa paketissa? Asuksen Windows-tietokoneen ja Android-tabletin yhdistelmä on luovasti suunniteltu tehokas tietokone, mutta kuinka näppärä se on? ( Jatkuu... )

Oulu kaikista älykkäin? Ei vieläkään

Oulu hävisi toisen kerran peräkkäin loppusuoralla kansainvälisen kilpailun, jossa haetaan maailman älykkäintä yhteisöä. ( Jatkuu... )

Epäilys: Pirate Bay -mies penkoi poliisin rekisterit

Gottfrid Svartholm Wargia epäillään tunkeutumisesta myös Tanskan poliisin tietojärjestelmään yhdessä toisen henkilön kanssa. ( Jatkuu... )

Android-haitta vailla vertaa: Kaappaa puhelimen ja pysyy piilossa

Tietoturvayhtiö Kasperskyn löytämä Android-haittaohjelma on yhtiön mukaan toistaiseksi monimutkaisin ja se pysyy hyvin piilossa puhelimessa. ( Jatkuu... )

Lumia-lempi nosti Windows Phonen kärkeen Suomessa

Windows Phone on noussut Suomen suosituimmaksi älypuhelinalustaksi, kiitos suomalaisten Lumia-innostuksen. Ero kilpailijoihin on kuitenkin pieni, kertoo Marketvision selvitys. ( Jatkuu... )

Älykellosta uusi vinkki: Apple anoo iWatch-tavaramerkkiä Venäjällä

Apple ei ole myöntänyt iWatchin olemassaoloa, mutta hakee samalle termille tavaramerkkiä Venäjällä, Izvestija kertoo. ( Jatkuu... )

Intialaiset suomalaisten tilalle? Tata kiistää väitteen

Intialainen it-palveluyhtiö Tata Consultancy Services ilmoittaa, että se ei aio tuoda uusia intialaisia työntekijöitä suomalaisten tilalle, kuten luottamusmiehet epäilevät yt-neuvottelujen jälkeen käyvän. ( Jatkuu... )

Twitterin Windows Phone -versio sietää vihdoin vertailua

Yhteisöpalvelu Twitterin Windows Phone -sovellus on saanut ison päivityksen. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti