maanantai 17. maaliskuuta 2014

Bill Gates tuimana: "Snowden rikkoi lakia"


UUTISKIRJE 17.03.2014

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Android ja Windows mahtuvat myös Huawein puhelimeen

Kiinalainen Huawei tuo sekä Windows Phone että Android -käyttöjärjestelmällä toimivan älypuhelimen jo toisen vuosineljänneksen aikana. ( Jatkuu... )

Yhdysvallat höllentää otettaan netistä – ei riitä kaikille

Yhdysvaltain liittovaltio ilmoitti perjantaina, että kauppaministeriö alkaa virallisesti irtautua internetin valvojan roolista. ( Jatkuu... )

Itsensä googlaaminen on jännää – mutta harvoin näin jännää

Tuntemattomia ovat Googlen tiet, mutta sen vaikutuksia ei kukaan voi kiistää. Ajatelkaapa vaikka kalifornialaismiehen tapausta. Hän googlasi omaa nimeään ja löysi sen poliisin etsityimpien henkilöiden listalta. ( Jatkuu... )

Popcorn Time lopetti, mutta ei vielä kuollut

Räjähdysmäisesti ympäri maailmaa levinnyt helppokäyttöinen elokuvien suorakatselusovellus Popcorn Time ilmoitti perjantaina panevansa pillit pussiin ja poistuvansa näyttämöltä. Saman tien bittorrent-palvelu YTS ilmoitti herättävänsä sovelluksen henkiin. ( Jatkuu... )

Rahtialuksessa likaa: Avaruusrobotti jäi vielä vaille jalkoja

SpaceX:n rahtialusta ei laukaista ainakaan kahteen viikkoon kapselin sisältä löytyneen öljyisen aineen vuoksi. Asiasta kertoi Space News. ( Jatkuu... )

Verkko-Nokia alkaa valvoa tietoturvaa Berliinissä

Nokia Solutions and Networks ilmoitti torstaina perustavansa uuden verkkotietoturvakeskuksen Berliiniin. ( Jatkuu... )

Bill Gates tuimana: "Snowden rikkoi lakia"

Edward Snowdenin toiminta ei saa ihailua osakseen teknologiavaikuttajalta ja maailman rikkaimmalta henkilöltä Bill Gatesilta Rolling Stone -lehden haastattelussa. ( Jatkuu... )

Target: "Emme tiedä täyttä vahinkoa"

Yhdysvaltalaisen kauppaketjun kärsimä tietomurto voi vielä paljastua tiedettyäkin pahemmaksi. ( Jatkuu... )

Suomalaisten verkkokauppojen seitsemän virhettä

Suomalaiset ovat verkko-ostamisessa Euroopan kärkeä. Silti suurin osa suomalaisten verkko-ostoksista tehdään ulkomaisista verkkokaupoista. Suomalaisten kauppojen huonompaan menestykseen löytyy ainakin seitsemän syytä. ( Jatkuu... )

Target: Murto laukaisi hälytyksen, mutta emme välittäneet

Targetissa potkitaan nyt itseään päähän ja kenties vastuullisia pihalle. Koko valtava tietomurto olisi ollut mahdollista vähintäänkin keskeyttää. ( Jatkuu... )

Tutka vihjaa: Malesian lentokone kaapattiin?

Viimeisimmät tiedot matkustajakoneen katoamisesta viittaavat enemmän kaappaukseen kuin onnettomuuteen. Koneen kohtalo on kuitenkin yhä arvoitus. ( Jatkuu... )

Hjuva Google: Sähköpostinne vaikuttaa phishingiltä

Uutiskommentti: Kun suuri ja mahtava internet-yritys lähestyy käyttäjiään verkossa, ei sen pitäisi käyttää vanhoista phishing-sähköposteista tuttua kieltä. ( Jatkuu... )

Grand Canyonin halki pääsee nyt kastumatta, kiitos Googlen

Google Maps on lisännyt Street View -palveluunsa uuden jokimatkan. River Viewissä voi katsella 450 kilometrin mittaista kahdeksan päivän lauttamatkaa Colorado-joella. ( Jatkuu... )

Venäjä piilotti shakkimestarin verkkosivut

Garri Kasparovin verkkosivut kuuluvat niihin, jotka Venäjän hallitus päätti kieltää osana opposition vastaisiksi tulkittuja toimia. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti