torstai 13. maaliskuuta 2014

Galaxyn takaovi päästää pyyhkimään tietoja


UUTISKIRJE 13.03.2014

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Galaxyn takaovi päästää pyyhkimään tietoja

Vapaan Android-version kehittäjät löysivät Galaxyista ikävän takaoven. ( Jatkuu... )

Eurooppa laahaa lte:ssä, USA jyrää

Nopeat mobiiliyhteydet, jotka ovat edellytys uusille palveluille ja koko mobiilialan kasvulle, lisääntyvät nopeasti Pohjois-Amerikassa. Siellä on sata miljoonaa lte-liittymää, kun Euroopassa on vain vaivaiset 16 miljoonaa. ( Jatkuu... )

Uusi kiusa NSA:lle? Google salaa kaikki haut

Maailman eniten käytetty hakukone Google laajentaa hakujen salakirjoittamisen globaaliksi. Tämän odotetaan hankaloittavan sen toimintaa entisestäänkin Kiinassa, jossa viranomaiset haluavat kontrolloida nettiliikenteen sisältöä. ( Jatkuu... )

Luulitko olevasi Facebookissa, olitkin NSA:ssa

Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusvirasto NSA on valjastanut Facebookin suosion omiin tarkoituksiinsa. Se on luonut Facebookin näköisiä sivuja, jotka ovat levittäneet haittaohjelmia vierailijoiden tietokoneisiin. ( Jatkuu... )

Youtubessa aukko, varoittaa tutkija –mutta onko sittenkään?

Google korostaa palkinneensa usein haavoittuvuuksien löytäjiä, mutta tällä kertaa kyse ei yhtiön mukaan ole tietoturvaongelmasta. ( Jatkuu... )

Nokia Lumia 1320 -phabletin paras ominaisuus yllättää

Nokia Lumia 1320 on Nokian halvempi phablet-laite, joka julkaistiin yhdessä isoveljensä 1520:n kanssa viime syksynä. Kuusituumainen näyttö ei tarkkuudella huumannut, mutta akun kestossa puhelin päihitti monta pienempääkin mallia. ( Jatkuu... )

Www:n keksijä: Internetille saatava oma "perustuslaki"

Internetin vapaus on vakavasti uhattuna ja tarvitsee suojakseen eräänlaisen perustuslain, world wide webin keksijä ehdottaa. ( Jatkuu... )

Flappy Birdin kehittäjä "harkitsee" arkun avaamista

Pelin kehittäjä ei sulje pois mahdollisuutta, että Flappy Bird lentäisi vielä jonain päivänä takaisin sovelluskauppoihin. Häntä haastatteli Rolling Stone -lehti. ( Jatkuu... )

Senaattori CIA:lle: Nyt urkitte vääriä koneita

Yhdysvaltalaiset tiedusteluvirastot eivät ole tyytyneet potkimaan aisojen yli vain ulkomaisten valtiojohtajien vakoilussa ja tavallisten ihmisten massaurkinnassa, vaan ne ovat käyneet tonkimassa senaattoreiden tietokoneita. Se on ollut liikaa jopa niiden pääliittolaiselle. ( Jatkuu... )

TeliaSoneran entinen toimitusjohtaja jäi vaille vastuuvapautta

Tilintarkastajat eivät myöntäneet TeliaSoneran entiselle toimitusjohtajalle vastuuvapautta. ( Jatkuu... )

Next Gamesin johtaja: Suomalainen peliyhtiö saa muita helpommin rahaa

Suomalaisten pelifirmojen maine auttoi myös Next Games -yhtiötä saamaan yli neljän miljoonan euron sijoituksen, arvioi toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen. Yhtiö toivoo rahoittajiltaan myös hyviä neuvoja. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti