keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

4G ei toiminutkaan: Applelle moitteet Suomesta


UUTISKIRJE 23.04.2014

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



4G ei toiminutkaan: Applelle moitteet Suomesta

Kuluttaja-asiamies huomauttaa Applea iPadin mainonnasta – siis sen vuonna 2012 julkaistun iPadin. ( Jatkuu... )

"Venäjä ei ole yhteensopiva internet-liiketoiminnan kanssa"

Pavel Durov ei ainoastaan eronnut perustamastaan yhteisöpalvelusta, vaan poistui myös kotimaastaan, TechCrunch kertoo. ( Jatkuu... )

Nordea ei odota ihmeitä uudelta Nokialta

Matkapuhelimiin liittyvät toimintonsa myynyt Nokia keskittyy tulevaisuudessa verkkolaitteisiin. Näin uskovat pankkikonserni Nordean analyytikot. Heidän mukaansa yhtiön uusi organisaatio on "todennäköisesti antikliimaksi". ( Jatkuu... )

Apple kutsuu Macin omistajia: Ryhdy betatestaajaksi

Apple avasi tiistaina Mac-käyttöjärjestelmän betaversion kaikille halukkaille. Tavallisesti hyvin tiukasti kaikkien tietojensa päällä istuva Apple edellyttää testaajilta vain Mac-konetta ja testaussopimuksen hyväksymistä. ( Jatkuu... )

Apple juhlisti Maan päivää mollaamalla Samsungia

Apple julkaisi tiistaina lehti-ilmoituksia, joissa se haastoi kilpailijoita kopioimaan omia toimiaan ympäristön suojelemisessa. Kopiointikehotus aivan ilmeisesti on tarkoitettu mollaamaan Samsungia, jota Apple nimittää copycatiksi. ( Jatkuu... )

Katoaako Nokian nimi puhelimista? Microsoft Mobile tilalle?

Maailman teknologiaa seuraavassa lehdistössä on parin viime päivä aikana uutisoitu, että Microsoft nimeää ostamansa Nokian matkapuhelimet Microsoft Mobileksi. Microsoftin päätöstä on pidetty luonnollisena ja sitä on jopa kiitelty. ( Jatkuu... )

Miksi kunnioitat pomoa? Koska hänellä on uusi kännykkä

Jos haluat vaikuttaa johtajatyypiltä, parempi vain ostaa se uusi vimpain. Ainakin uuden tutkimuksen mukaan. ( Jatkuu... )

Katseet syksyyn: Windows 8.2 näköpiirissä

Uusi tieto on linjassa Microsoftin ilmoituksen kanssa, että Windows saa vielä toisenkin päivityksen tänä vuonna. ( Jatkuu... )

Mahdoton yhtälö? Google haluaa salata ja lukea käyttäjien sähköpostit

Google tahtoo skannata kaikki Gmail-viestit mainostajia varten. Joten miten ihmeessä yhtiö aikoo sovittaa kuvioihin PGP-salauksen? Oudoista kehityskuvioista kertoi VentureBeat. ( Jatkuu... )

Vanjoki Nokia-kaupasta: Ostaja määrää tahdin

Nokian laiteliiketoiminta siirtyy Microsoftille tällä viikolla. Nokian entinen johtaja Anssi Vanjoki huomauttaa, että tällaisissa kaupoissa ostaja määrää tahdin. Hän muistuttaa, että useissa alan yhdistymisissä on epäonnistuttu, mutta toivoo, että nyt ei käy niin. ( Jatkuu... )

Lehti: HTC saattaa ostaa tehtaan Nokialta

Taiwanilainen HTC saattaa ostaa Nokian Chennain tehtaan, jos se ei mene Microsoftille. ( Jatkuu... )

Virtuaalilasit vievät telkkarista tutulle komentosillalle

Oculus Riftin toistaiseksi harvat käyttäjät pääsevät tepastelemaan Star Trekistä tutun avaruusaluksen komentosillalle. Mutta miksi Voyager? ( Jatkuu... )

"Venäjän Facebook" jo kokonaan Putinin talutusnuorassa?

Venäjän suurimman yhteisöpalvelun perustaja Pavel Durov sanoo, että hänet on syrjäytetty toimitusjohtajan paikalta, The Verge kertoo. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti