perjantai 11. huhtikuuta 2014

Jolla-puhelimiin tulossa tänään tärkeä päivitys


UUTISKIRJE 11.04.2014

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Jolla-puhelimiin tulossa tänään tärkeä päivitys

Jolla-puhelimet saavat tänään päivityksen, joka paikkaa puhelimista löytyneet Heartbleed-haavoittuvuuden, yhtiöstä kerrotaan. ( Jatkuu... )

Verkkolaitevalmistajien etujärjestö menetti salasanoja

Gsm-teknolgian ympärille rakentuneen verkkolaitevalmistajien etujärjestön GSA:n jäsenten tunnuksia ja salasanoja on viety tietomurrossa. ( Jatkuu... )

Ilmainen Android-sovellus etsii puhelimesta haittasovelluksia

Google Play ryhtyi eilen jakamaan turvaohjelmaa, joka tulee Android-älypuhelimeen skannamaan asennettujen sovellusten turvallista käyttäytymistä. Puhelimeen ladattava jatkuvatoiminen turvasovellus seuraa myös muualta kuin Google Playstä ladattujen sovellusten toimintaa. ( Jatkuu... )

Heartbleed-aukko löytyi myös Jollasta ja muista puhelimista

Jolla-puhelimista sekä Android- ja iPhone-puhelimien eräistä ohjelmistoista on löytynyt Heartbleed-haavoittuvuus, jota pidetään vakavana tietoturvauhkana verkkopalveluille. Asiantuntijoiden mukaan puhelimissa aukko ei ole yhtä vakava kuin verkkopalvelimissa. ( Jatkuu... )

Ongelmia Windows 8.1-päivityksessä? Kokeile tätä konstia

Windows 8.1 Update ei monessa tapauksessa ole suostunut asentumaan. Keinoja ongelman kiertämiseksi kuitenkin on Microsoftin korjausta odotettaessa. ( Jatkuu... )

Onko sinulla tämä kannettava? Palovaara, sammuta heti

Sony pyytää uusien Vaio Fit 11A -kannettavien ostajia sulkemaan laitteen heti. Laitteiden akut voivat ylikuumeta ja syttyä tuleen. ( Jatkuu... )

EU syynäsi Microsoftin pilven: Kaikki kunnossa

Microsoft ylitti tärkeän esteen Euroopassa. Sen pilvipalvelujen tietosuoja läpäisi EU:n tiukat vaatimukset. ( Jatkuu... )

Ennuste: Apple julkistaa useita iWatch-malleja samalla kertaa

Apple julkaisee syksyllä uuden Macbook Air -mallin sekä kaksi nykyistä suurempaa iPhone 6 -puhelinta, arvioi analyytikko Ming Chi Kuo KGI Securities -sijoitusyhtiöstä. ( Jatkuu... )

Uusi puhelinakku latautuu hetkessä – ja on tiiliskivi

Markkinoille on kohtapuoliin puskemassa matkapuhelinakku, joka latautuu alle puolessa minuutissa. Tekniikan tämänhetkiset rajoitukset ovat kuitenkin ilmeiset. ( Jatkuu... )

XP-takaraja herättelee pc-markkinoita horroksesta

Miinukselle jäätiin myös tammi–maaliskuussa, mutta pc-markkinoilla on toipumisen merkkejä. ( Jatkuu... )

Konsulteilta kielletään työsähköpostien lukeminen iltakuuden jälkeen Ranskassa

Ranskan teknologia- ja konsulttialan ammattiyhdistysliikkeet ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan työhön liittyvien puheluiden, viestien tai muun materiaalin seuraaminen iltakuuden jälkeen on kielletty. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti