keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Apple paljastaa: Suomi kyseli neljästä iPhonesta


UUTISKIRJE 06.11.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Uusi arvaus: Satelliitti putoaa lauantaina tai sunnuntaina

Goce-satelliitin putoamista ennakoidaan entistä vahvemmin viikonlopulle. Aerodynaamisesti muotoiltu alus on toistaiseksi pitänyt asentonsa. ( Jatkuu... )

Epäonnistunut 4G-yritys haastoi gps-teollisuuden oikeuteen

Yritysjärjestelyssä oleva LightSquared nosti perjantaina kanteen useita gps-laitteiden valmistajia ja kahta gps-alan järjestöä vastaan. ( Jatkuu... )

Ulkoministeriötä koeteltu kymmenillä hyökkäyksillä

Suomen ulkoministeriön verkkoa on häiritty jopa 40 hyökkäyksellä viime vuosien aikana, Erkki Tuomioja kertoi. ( Jatkuu... )

Apple paljastaa: Suomi kyseli neljästä iPhonesta

Suomen viranomaiset pyysivät tietoa vain neljästä iPhonesta, selviää Applen tiedonluovutusraportista, joka kattaa tämän vuoden alkupuoliskon. ( Jatkuu... )

Netin vaarat huolestuttavat vanhempia – suojaus uupuu silti

Tietoturvallisena pidetty Suomi kuuluu F-Securen mukaan niihin maihin, joissa vanhemmat suojaavat huonoiten lastensa nettikäyttöä. ( Jatkuu... )

Ehdokkaat Microsoftin johtoon hupenevat, Elop ja Mulally yhä mukana kisassa

Microsoftin toimitusjohtajahaku on edennyt siihen vaiheeseen, että ehdokaslista on lyhentynyt noin viiteen nimeen, uutistoimisto Reuters raportoi. Nokian Elop ja Fordin Mulally ovat mukana Microsoftin lyhyellä listalla. ( Jatkuu... )

Windowsiin hyökätään kuvilla, Microsoftilta pikapaikka

Microsoft on julkaissut varoituksen Windowsin ja Officen haavoittuvuudesta, johon on kohdistettu huolellisia hyökkäyksiä Lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa. ( Jatkuu... )

Pc-valmistaja Acer ajautui kuralle, pääjohtaja lähtee

J.T. Wang ei enää viihdy Acerin pääjohtajana Applen iPadin sotkettua perinteiset pc-markkinat kovin ottein. ( Jatkuu... )

CGI Suomi siirtää väkeä: "Ei henkilöstön vähennystarvetta"

Ict-yhtiön mukaan henkilöstöä ei olla karsimassa, mutta nelisenkymmentä henkeä pitäisi kuitenkin siirtää muualle töihin. ( Jatkuu... )

Intian Mars-luotain etsii metaania

Intian ensimmäinen tehtävä Marsiin sai hyvän alun tiistaina. Kumoaako kiertoradalle jäävä luotain Curiosity-mönkijän havainnot? ( Jatkuu... )

Näkyy tai ei, Netflix kokeilee 4K-elokuvia

Netflix alkoi Gigaomin mukaan testata nelinkertaista teräväpiirtoa videoissaan, mutta katsomiseen liittyy vielä useita haasteita. ( Jatkuu... )

Brittihallinnon lääke vakoiluun: Puhelimet lyijylaatikoihin

Ison-Britannian hallitus pelkää Kiinan vakoilua tarpeeksi sulkeakseen älypuhelimet lyijylaatikoihin ja kieltääkseen iPadit tärkeistä kokouksista. ( Jatkuu... )

Google värväsi ihmiset hakijoiden avuksi

Google avaa tänään tiistaina uuden kaikkien alojen asiantuntijapalvelun. Hakukonejätti on värvännyt ja tarkastanut yli tuhat kauppiasta, verkkopalvelua ja terveysasiantuntijaa vastaamaan kysymyksiin maksullisissa videochateissa. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti