tiistai 31. joulukuuta 2013

15 euroa riitti murtamaan asuntojen hienot sähkölukot


UUTISKIRJE 31.12.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Video väittää: Jailbreak toimii Lumia 920:ssa

Alkaako iOS:stä ja Androidista tuttu jailbreak-kulttuuri viimeinkin levitä Windows Phoneen? Kiinalaiset väittävät Lumia 920:n murretun ajamaan mitä tahansa sovelluksia. ( Jatkuu... )

HP: Potkimme vielä 5000 lisää

Tietokonejätin jo ennestään mittava irtisanomiskierros paisuu tuhansilla ihmisillä ensi vuonna, Business Insider raportoi. ( Jatkuu... )

Testissä Asus T100 – "vahva osta" tabletin ja läppärin liitolle

Asuksen Transformer Book T100 yhdistää tabletin ja kannettavan pc:n onnistuneesti 450 eurolla. ( Jatkuu... )

15 euroa riitti murtamaan asuntojen hienot sähkölukot

Hakkeri näytti, miten yksinkertaista on murtautua avainkorteilla ehkä jopa tuhansiin asuntoihin yhdessä kaupungissa. Asiasta uutisoi Wired-lehti. ( Jatkuu... )

IPhone tottelee NSA:ta täydellisesti: Tietääkö Apple?

NSA on vielä parempi – tai pahempi – urkintatekniikan osaaja kuin tähän asti on tiedetty. Se pystyy tekemään Applen iPhonesta lähes täydellisen vakoilukoneen ja puuttumaan wlan-yhteyksiin jopa 13 kilometrin etäisyydeltä. ( Jatkuu... )

Uudessa chatissa poliisi tallentaa viestit, ei Facebook

Suomen poliisi käynnistää vuodenvaihteessa Turva-Chatin, joka ei jätä jälkiä kaupallisiin palveluihin kuten Facebookiin. ( Jatkuu... )

4g-rakentaminen uusille urille, tv-häiriöitä luvassa

800 megahertsin huutokauppafarssista edetään nyt 800 megahertsin rakentamiseen. Ja joillakin se voi johtaa televisionkatselun häiriintymiseen, operaattorit varoittavat. ( Jatkuu... )

Yli 200 miljoonan kauppa: Oulu ICT myi DNA-osakkeensa

Teleoperaattori DNA:n omistuksessa on tapahtunut muutoksia. Niiden myötä yhtiön suurin omistaja Finda on kasvattanut osuuttaan. ( Jatkuu... )

Chromebook kasvattaa suosiota: Tukevat lukemat USA:sta

Googlen ilmaiselle Chrome OS -käyttöjärjestelmälle perustuvat Chromebook-laitteet kasvattivat hurjasti suosiotaan kuluvana vuonna. Niiden osuus kaikista Yhdysvalloissa myydyistä mikro- ja taulutietokoneista oli kahdeksan prosenttia tammi–marraskuussa. ( Jatkuu... )

Mies osti iPodin kahdesti: Paketissa aina pyyhekumeja

Joulu toi lisää huonoa – ja tällä kertaa omituista – julkisuutta yhdysvaltalaiselle Target-ketjulle. Sillä näyttää olevan käsissään useampia iPod-laatikoita, joiden sisältä ei ainakaan löydä iPodia. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti