perjantai 13. joulukuuta 2013

Vikakartta roihahti: Seijan vahinkoja korjataan pitkään


UUTISKIRJE 13.12.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Vikakartta roihahti: Seijan vahinkoja korjataan pitkään

Teleoperaattorit selvisivät vasta Eino-myrskystä, kun Seija tuli ja katkoi yhteyksiä etenkin Etelä-Suomessa. ( Jatkuu... )

Microsoft löytääkin pääjohtajan sirujätistä?

Uutistoimisto Bloombergin nimettömien lähteiden mukaan Microsoftin johtoon on ehdolla puolijohdevalmistaja Qualcommin kakkosmies Steve Mollenkopf. ( Jatkuu... )

Ihmisten nettiliikenne häviää roboteille

Ihmiset ovat jääneet vähemmistöön internetin liikenteessä. Vielä viime vuonna ihmiset tuottivat niukan enemmistön nettiliikenteestä. ( Jatkuu... )

Facebookin Instagram pysäyttää teinipakoa pikaviesteillä

Yhteisösivusto Facebookin omistama Instagram-kuvapalvelu on laajentunut pikaviesteihin. Suosittu kuvasovellus julkaisi uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää yksityisiä viestejä ja kuvia. ( Jatkuu... )

Java joutui häpeäpenkille uudessa Firefoxissa

Mozilla aloitti Firefox 26:n myötä kurinpalautuksen selaimen ongelmaisille lisäosille, kuten tietoturvasta haukutulle Javalle. ( Jatkuu... )

Tämä salasana olisi voinut tuhota maailman

Huonoista salasanoista on puhuttu paljon viime vuodet. Mutta ehkä kaikista huonoin salasana osui juurikin kaikista pelottavimpaan maailmanaikaan ja ehdottoman väärään paikkaan. ( Jatkuu... )

Apple tutki lapsityöläisen kuoleman: Ei kytköstä työoloihin

Teknologiayhtiö Applen sopimusvalmistajan 15-vuotias työntekijä on kuollut Kiinassa. Apple lähetti lääkärit tutkimaan työolosuhteita. ( Jatkuu... )

Kilpailija: Verkko-Nokia osaa vain "yhden tempun"

Verkko-Nokiasta on tullut yhden tempun poni kinkkisillä markkinoilla, sanoo Alcatel-Lucent. ( Jatkuu... )

Microsoft matkii Googlea: Valmistajat kelkkaan ilmais-Windowsilla?

Microsoft harkitsee vakavasti mobiilikäyttöjärjestelmiensä jakamista ilmaiseksi laitevalmistajille samalla tavalla kuin Google antaa oman Android-järjestelmänsä käyttöön maksutta, The Verge raportoi. ( Jatkuu... )

Peleille viritetty SteamOS-käyttöjärjestelmä tulee huomenna

Steamin kehittäjä Valve on puuhastellut pelikoneensa parissa jo pitkään. Sen keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluu Linuxiin perustuva käyttöjärjestelmä. Testiversio julkaistaan huomenna. ( Jatkuu... )

Avaruusasemalle iski vika, laitteita suljettu

Jos vika on laitteistossa, voi edessä olla avaruuskävely. Miehistöllä ei ole Nasan mukaan toistaiseksi vaaraa. ( Jatkuu... )

Cisco nielee tappionsa: Microsoft saa Skypen ehdoitta

Korkea eurooppalainen tuomioistuin ei löytänyt nokan koputtamista Microsoftin taannoisesta Skype-kaupasta. ( Jatkuu... )

Ballmer ylpeilee rahalla – ehkä ei pitäisi

Microsoft näyttää pyrkivän eroon toimitusjohtajansa Steve Ballmerin perinnöstä, ja talouslehti Business Insider uskoo tietävänsä, miksi. Se kiteytyy Ballmerin yhteen lauseeseen. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti