maanantai 2. joulukuuta 2013

Huima suunnitelma: Verkko-ostos saapuu lentävällä robotilla


UUTISKIRJE 02.12.2013

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Huima suunnitelma: Verkko-ostos saapuu lentävällä robotilla

Amazon.com kaavailee lennokkikoptereita käyttöön jo lähivuosina, vaikka suunnitelma kuulostaa ensialkuun tieteiskuvitelmalta. Yhtiö esitteli jo kopteria toiminnassa. ( Jatkuu... )

PS4:n Playroom vääntyi K18-leikkikaluksi

Sonyn uusin pelikonsoli PlayStation 4 menee kuin kuumille kiville. Siinä on mukana ominaisuus, joka kuumentaa tunteita olohuoneissa, makuuhuoneissa ja Sony pääkonttorissa. ( Jatkuu... )

Obaman helpotus: Terveyspalvelu tokenee vihdoinkin

Presidentti Obaman hallitus ilmoitti sunnuntaina, että Healthcare.gov-verkkopalvelu on saatu toimivaksi lupauksen mukaan 1. joulukuuta. ( Jatkuu... )

"Lähetetty tehokkaasta Surface-tabletista"

Microsoft kiistää Surface 2:n olevan riskiveto. Yritysmyyjän mukaan laitteita on otettu testiin, mutta uusi Windows mietityttää. ( Jatkuu... )

Surface 2 Suomessa: Menisi, jos olisi

Surface 2:n myyjät ovat kaivanneet Microsoftilta lisää laitteita myyntiin. Aloitus on ollut rohkaiseva, vaikka tabletti painiikin yhä eri sarjassa kuin Android-tabletit tai iPad. ( Jatkuu... )

Kiinan Kuu-mönkijä näpäyttää USA:ta

Kiina käynnisti sunnuntaina avaruustehtävän, jossa on tarkoitus laskeutua Kuun pinnalle pehmeästi ensi kerran sitten vuoden 1976. ( Jatkuu... )

Odotettu hittipuhelin lunasti viimein paikkansa myös Elisan ja DNA:n myyntikärjessä

Teknologiayhtiö Applen uutuusmalli iPhone 5s ponnahti odotetusti teleoperaattoreiden myyntilastojen ykköseksi marraskuussa, kun saatavuus parantui edelliskuusta. ( Jatkuu... )

Jolla-puhelin sai murska-arvion Yhdysvalloissa

"Puhelimen ainoa erottava piirre on Nokia-uskollisten ja aloittelevia hankkeita tukevien kannatus", kirjoittaa yhdysvaltalainen The Verge -lehti Jolla-puhelimesta. ( Jatkuu... )

Tämä sovellus aiheuttaa yli puolet Android-puhelimien dataliikenteestä

Valtaosa mobiiliverkkojen dataliikenteestä johtuu vain muutamasta sovelluksesta. Pahin datasyöppö on Media Player. ( Jatkuu... )

Jyrki Kasvi kyberkeskuksesta: "Tässä on kysymys perusturvasta"

Jyrki Kasvi toivoo ulkoministeriön vakoilun viimeistään ravistaneen huomaamaan, miten maailma nykyään toimii. ( Jatkuu... )

Uutistoimisto: Suomalaisjohtaja saamassa potkut TeliaSonerasta

Yksi tänään teleoperaattori TeliaSonerasta potkut saaneista neljästä johtajasta on suomalainen Tero Kivisaari, ruotsalainen talousuutistoimisto Direkt kertoo saamiinsa tietoihin viitaten. ( Jatkuu... )

Halpa Nokia Lumia 520 nostaa Windows Phonea lähes yksinään

Nokian halpa Lumia 520 on vain lisännyt suosiotaan maailmalla ja Vietnamissa sen osuus kaikista WindowsPhone -laitteista on peräti 57 prosenttia. ( Jatkuu... )

Windows XP:stä löytyi korjaamaton aukko - Hyökkäys käynnissä

Windows XP -käyttöjärjestelmässä ja palvelinkoneiden Windows 2003:ssa on vaarallinen ja paikkaamaton tietoturva-aukko, varoittaa Microsoft. Hyökkäykset ovat käynnissä. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti