maanantai 13. helmikuuta 2012

600 €/kk – Kreikkalaiset raivoissaan

600 €/kk – Kreikkalaiset raivoissaan
 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
13.2.2012

 
 


Vinkki äidille: Isä haluaa seksiä

Useat tuoreet isät pitävät Väestöliiton tutkimuksen mukaan seksielämää ongelmallisena. Juuri vanhemmiksi tulleiden parisuhdeodotukset saattavatkin mennä ristiin. - Joskus miehet kokevat itsensä melkein hylätyiksi, tutkimusprofessori Osmo Kontula sanoo. Väestöliitto julkaisi taannoin kirjaparin: Isyyden kielletyt tunteet ja Äitiyden kielletyt tunteet. 

 »


"Vaarallinen ilmiö uhkaa Suomen kansanterveyttä"

Kansanedustaja Sari Sarkomaa (kok.) toi tänään esiin vakavan huolen Suomen terveyserojen kasvusta puhuesaan peruspalveluiden arvioinnin yhteistyöfoorumissa Helsingissä. Sarkomaa varoitti erityisesti lapsissa ja nuorissa muhivasta kansanterveydellisestä aikapommista. Hänen mukaansa suomalaisten nuorten tupakointi, humalajuominen ja lihavuus ovat poikkeuksellisen yleisiä verrattuna muihin OECD-maihin. Osa nuorista voi paremmin kuin koskaan ja osalle nuorista ongelmat kasautuvat. »


Kuvakooste: Viha purkautui Kreikassa

Kreikassa on hyväksytty vihattu säästöpaketti, joka on ehtona uuden lainan saamiseksi. Kreikkalaisten viha puhkesi mellakoinniksi Ateenassa. Kymmeniä rakennuksia sytytettiin tuleen. Poliisi ja mellakoitsijat ottivat yhteen. Eri mediatietojen mukaan jopa 40 mielenosoittajaa ja kymmeniä poliiseja olisi loukkaantunut yhteenotoissa. Arvioiden mukaan Ateenan mielenosoituksissa viikonloppuna oli mukana jopa 80 000 ihmistä. Thessalonikin kaupungissa 20 000 osoitti mieltään. Myös muilla alueilla, kuten Korfulla ja Kreetalla, protestoitiin jopa väkivaltaisesti. »


Whitney Houstonia surtiin Grammy-gaalassa

Musiikkiala on surrut ja muistellut viikonloppuna kuollutta laulaja Whitney Houstonia Grammy-gaalassa Los Angelesissa, kertoo BBC. Houston löydettiin hotellihuoneestaan kuolleena lauantaina. Kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta. Tarkempi kuolinsyy selviää myöhemmin. »


 

Luetuimmat

Uusi Suomi Blogit



 

  HYPO / Ajankohtaista

Asuntomarkkinat eurokriisin varjossa

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q4/2011 on ilmestynyt. Eurokriisitartunta on levinnyt jo isoihin euromaihin. Luottolaman merkit ovat jo näkyvissä, yhteinen euroalue horjuu. Kaikki tämä näkyy synkissä kuluttajanluottomusluvuissa ja se taas heijastuu asuntomarkkinoille. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti