tiistai 21. helmikuuta 2012

Timo Soini: ”Erottaminen todennäköistä”

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
21.2.2012

  ILMOITUS  
  Fuusio tuli ja yllätti: "Miten minun nyt käy?" Lue täältä, miten Tapiolassa asiasta ajatellaan.  
 
 

Timo Soini: "Erottaminen todennäköistä"

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini pitää todennäköisenä, että kunnanvaltuutettu Tommi Rautio erotetaan perussuomalaisista Facebook-kirjoittelunsa vuoksi. Soini kertoo asiasta Uudelle Suomelle tekstiviestitse. – Perussuomalaiset ei hyväksy ihmisvastaisuutta eikä Raution kirjoitusta, Soini tuomitsee. – Erottaminen on todennäköinen vaihtoehto. Sitä ei voi tehdä ilman, että asianomaista kirjallisesti kuullaan. »


Arvio: Suomen Kreikka-osuus 2,5 miljardia

Suomen vastuiden osuutta uudesta Kreikan lainapaketista ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. Suuren valiokunnan jäsen Antti Kaikkonen (kesk.) kertoo Uudelle Suomelle odottavansa, että Suomen osuus selviää piakkoin. Suurta valiokuntaa ei ole informoitu vielä asiasta. - Varmaan numero on olemassa, mutta tieto ei ole vielä kantautunut Suomeen asti, Kaikkonen kertoo. »




Hassu Suomi-löytö Wikipediassa

Indonesiankielisessa Wikipediassa kerrotaan hämmästyttävän laajalti suomalaisesta elokuvatuotannosta. »


Perussuomalaisen mitta täyttyi: "Rasismi pois tästä puolueesta"

Perussuomalaisten kansanedustaja Maria Tolppanen pitää köyliöläisen kunnanvaltuutetun Oulun pitseriasurmaan liittyvää Facebook-kommenttia täysin asiattomana. Tommi Rautio kirjoitti yhteisöpalvelussa, että antaisi mitalin Oulun pitseriasurmaajalle, sillä käynnissä on hänen mielestään sota. Tolppanen sanoo Uudelle Suomelle kokevansa, että sellaisten perussuomalaisten, jotka esittävät pitseriasurmaajan palkitsemista, tulisi erota puolueesta. »


Kreikka-sopu: "120% voidaan hoitaa"

Hallituspuolueiden kokoomuksen ja SDP:n edustajat olivat Ylen aamu-tv:ssä tyytyväisiä euroalueen valtiovarainministereiden saavuttamaan sopuun Kreikan uudesta lainapaketista (katso jutun faktalaatikko). SDP:n Riitta Myller oli tyytyväinen siihen, että yksityisten sijoittajien vastuu kasvaa edelleen. Kokoomuksen Kimmo Sasi korosti, että Kreikan hallitus on nyt sitoutunut toteuttamaan sovitut toimet, toisin kuin kävi ensimmäisen lainapaketin kohdalla. Hän sanoi, että nyt sovittu lainapaketti on tavoitteiltaan realistinen. »


Kreikan pääministeri: "Historiallista"

Kreikan pääministeri Lukas Papadimos on kiitellyt sopua uudesta tukipaketista ”historialliseksi”, kertoo kreikkalaislehti Kathimerini. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Asuntomarkkinat eurokriisin varjossa

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q4/2011 on ilmestynyt. Eurokriisitartunta on levinnyt jo isoihin euromaihin. Luottolaman merkit ovat jo näkyvissä, yhteinen euroalue horjuu. Kaikki tämä näkyy synkissä kuluttajanluottomusluvuissa ja se taas heijastuu asuntomarkkinoille. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti