perjantai 10. helmikuuta 2012

Poliisi tulessa – järkyttävät kuvat Ateenan kaaoksesta

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
10.2.2012

 
 

Poliisi tulessa – järkyttävät kuvat Ateenan kaaoksesta

Kreikan kaksipäiväinen yleislakko muuttui tänään paikoin suoraksi anarkiaksi, kun väkivaltaiset mielenosoittajat hyökkäsivät polttopulloin poliisin kimppuun. Ateenan kaduilla järjestettiin useita tuhansia ihmisiä vetäneitä mielenosoituksia. Samaan aikaan väkivaltaiset mellakoitsijat hyökkäsivät mellakkapoliisin kimppuun heitellen viranomaisten päälle katukiviä, romua ja polttopulloja. »


Tiede: Ihminen harrasti ennen hyperseksiä

Ihmisen seksuaalisuutensa puolesta yhä eläin, kirjoittaa Tiede-lehti. Lehti kertoo tuoreimmassa paperinumerossaan tutkimuksesta, joka perustelee niin kutsutun hyperseksin olemassaolon. Lehdessä uutisoidaan kahden tutkijan Christopher Ryanin ja Cacilda Jethán kirjasta Sex at Dawn - The Prehistoric Origin of Modern Sexuality. Kirjan mukaan nykyinen yksiavioinen seksi keksittiin vasta yhtä aikaa maatalouden kanssa. »




Poliisi pyytää apua: varas vei wunderbaumit

Kokkolan poliisi kertoo torstain ja perjantain välisenä aikana tapahtuneesta murrosta mopoautoon. Rikospaikka sijaitsee Kokkolassa kauppakeskus Chydenian parkkihallissa, jonne mopoauto oli pysäköity. Varas tunkeutui sisälle mopoautoon ja vei musiikkilaitteiston lisäksi mopoon asennetut niin kutsutut wunderbaumit, eli hajukuuset. Hajukuusten merkkiä tai tuoksua ei annettu julkisuuteen. Kokkolan poliisi pyytää nyt "kaikkia mahdollisia vihjeitä" poliisin numeroon 071-874 7744. »


Veitkö sotilaspassisi takaisin? "Turhaan"

Puolustusministeriö harmittelee varuskuntien lakkauttamisesta alkanutta kansalaisvillitystä palauttaa sotilaspassi valtiolle. Ministeriö antoi tänään julkisuuteen lyhyen tiedotteen, jossa passin palauttaminen tuomitaan "valitettavaksi ja lyhytnäköiseksi" protestiksi. »


Europomo hopottaa "ilmaista rahaa": "Ottakaa!"

Euroopan keskuspankki antaa jälleen tässä kuussa euroalueen pankeille lainaerän, jolla pyritään helpottamaan lainamarkkinoiden toimintaa. Toistaiseksi lainaerän suuruudesta ei ole annettu julkisuuteen tietoa. Uuden Suomen tietojen mukaan nyt odotettavissa oleva summa voi olla suurempi kuin joulukuun 489 miljardin euron lainapotti. Arviot EKP:n lainapotin suuruudesta liikkuvat 1 000 miljardin euron paikkeilla. Tämä ei vielä kiihdyttäisi merkittävästi inflaatiota euroalueella. »


Kaikille 300–500 €/kk? – Tunteet kuumenevat

Uusi ehdotus kaikille taattavasta perustulosta herättää runsaasti keskustelua. Kansanedustaja Jaana Pelkonen (kok.) tyrmäsi ensin puoluetoverinsa Lasse Männistön esityksen, ja nyt puolestaan Pelkonen saa poliitikoilta kritiikkiä jyrkästä asenteestaan. »


 

Luetuimmat

Uusi Suomi Blogit



 

  HYPO / Ajankohtaista

Asuntomarkkinat eurokriisin varjossa

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q4/2011 on ilmestynyt. Eurokriisitartunta on levinnyt jo isoihin euromaihin. Luottolaman merkit ovat jo näkyvissä, yhteinen euroalue horjuu. Kaikki tämä näkyy synkissä kuluttajanluottomusluvuissa ja se taas heijastuu asuntomarkkinoille. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti