keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Tango tuo vauhtia Nokiaan


UUTISKIRJE 22.02.2012

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



LightSquared leikkaa melkein puolet työvoimasta

Yhdysvaltalainen langattoman laajakaistan tukkuverkon rakentamista yrittävä LightSquared ilmoitti tiistaina leikkaavansa lähes puolet työvoimastaan. ( Jatkuu... )

Johtajan kuolema tuskin liittyy Olympus-skandaaliin

Olympus ei usko, että Intiassa toimineen johtajan kuolemalla oli tekemistä japanilaisyhtiötä ravistelevan tilinpitoskandaalin kanssa. ( Jatkuu... )

Tango tuo vauhtia Nokiaan

Suomalaisyhtiö on valmis täyttämään pukinkontit Windows 8 -luureilla, jos vain Microsoft pysyy aikataulussa, investointipankki Nomura uskoo. Nokiaan antaa lisää vauhtia käyttöjärjestelmän Tango-versio. ( Jatkuu... )

Tv-luvat jakoon, mutta ei ilman väittelyä

Valtioneuvosto käynnisti haun uuden H-kanavanipun verkko- ja ohjelmistotoimiluville. Asian valmistelussa oli vastakkaisia näkemyksiä, Yle kertoo. ( Jatkuu... )

Microsoft kiistää Officen iPadin

Microsoft kiisti Office-ohjelmiston iPad-version NY Timesille, vaikka toinen lehti väitti jo testanneensa softaa Applen taulutietokoneella. ( Jatkuu... )

Nokian video enteilee parempia kameroita

Hyvistä älypuhelinkameroista tunnettu Nokia julkaisi tiistaina Pure View -videon, joka lupaa entistä parempia kameroita. Videon hehkuttaa talvimaisemalla puhtaampia näkymiä. ( Jatkuu... )

PS Vita kilpailee paikasta pelaajan kädessä

PlayStation Vitan alkutaivalta ovat varjostaneet uutiset kehnosta myynnistä. Kuinka käy, kun konsoli julkaistaan keskiviikkona Suomessa ja muualla Euroopassa? ( Jatkuu... )

Joka kolmatta uhkaavat potkut Sievin tehtaalla

Scanfil aloittaa Sievin tehtaalla yt-neuvottelut 90 työpaikan vähentämisestä ja uudelleenjärjestelyistä. Tehdas työllistää vajaa 300 henkeä. ( Jatkuu... )

Apple rakentaa jättimäisen aurinkovoimalan

Applen omiin tarpeisiinsa suunnittelema voimala on teholtaan 20 megawattia. ( Jatkuu... )

Vesitiivis Android valloittaa Eurooppaa

Panasonic palaa Euroopan kännykkämarkkinoille ja tuo tarjolle Eluga-nimisen Android-puhelimen. Älypuhelimen valttina on vedenkestävyys. ( Jatkuu... )

Operaattorit tienaavat entistä vähemmän tekstiviesteistä

Markkinatutkimuslaitos Ovum arvioi, että teleoperaattorit menettävät miljardeja dollareita, kun niiden asiakkaat ryhtyvät käyttämään älypuhelimia ja lähettävät viestejä eri verkkoyhteisöjen kautta. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti