maanantai 20. helmikuuta 2012

Poliisi: Uusi ”känni-ilmiö” näkyy koko Suomessa

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
20.2.2012

  ILMOITUS  
  Fuusio tuli ja yllätti: "Miten minun nyt käy?" Lue täältä, miten Tapiolassa asiasta ajatellaan.  
 
 

Poliisi: Uusi "känni-ilmiö" näkyy koko Suomessa

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero kertoo Uudelle Suomelle olevansa ilahtunut siitä, että sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) olisi valmis lopettamaan ravintoloiden anniskelun nykyistä aikaisemmin. Paateron mukaan koko Suomessa näkyy sama ilmiö: pahoinpitelyt ravintoloiden sulkemisaikaan ovat lisääntyneet. »


Nainen kuoli – Poliisi varoittaa lumesta

Helsingin poliisi varoittaa kansalaisia katoilta tippuvasta lumesta ja jäästä. Tänä aamuna Urheilukadun ja Savilankadun risteyksessä Helsingissä tapahtui onnettomuus, kun nainen oli jäänyt taloyhtiön katolta tippuneen lumen ja jään alle. Naishenkilö menehtyi saamiinsa vammoihin. Poliisi kehottaa varomaan katoilta tippuvaa lunta ja jäätä. Poliisi tiedottaa asiasta tarkemmin myöhemmin tänään. »




Uusi Dragsvik-väite – näin kuuluu hallituksen kirjaus

Kohu Dragsvikin säilyttämisestä puolustusvoimauudistuksen yhteydessä jatkuu. RKP:n poliitikot väittävät, että Dragsvikin säilyttämisestä sovittiin jo viime kesänä hallitusneuvotteluiden yhteydessä. »


Koko Suomi nyt "keltaisella"

Koko Suomi on tällä hetkellä väritetty keltaiseksi Ilmatieteen laitoksen varoitussivustolla huonon ajokelin merkiksi. Viikonlopun lumimyräkkä on siirtymässä Suomen yli itään, mutta vielä aamulla ajokeli on huono koko maassa vain Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lisäksi Ilmatieteen laitos varoittaa erittäin liukkaista jalkakäytävistä Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Merialueille on voimassa kovan tuulen varoitus. »


Tyrmäys Dragsvik-väitteelle: "Istuin samassa työryhmässä"

SDP:n puoluesihteeri, kansanedustaja Mikael Jungner tyrmää Jan-Erik Enestamin (r.) väitteen koskien Dragsvikin varuskuntaa. Enestam totesi aiemmin, että Dragsvikin varuskunnan säästämisestä päätettiin jo kesällä hallitusneuvotteluissa. Samaa on sanonut europarlamentaarikko Carl Haglund (r.). Sekä Enestam että Haglund olivat mukana hallitusneuvotteluissa. »


Tässäkö totuus Kataisen kokoomuksesta? – "Kaikki lankeavat samaan ansaan"

Tutkija Jussi Jalonen kirjoittaa blogissaan olevansa perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin kanssa samaa mieltä siitä, että pääministeripuolue kokoomus sysää ikävät asiat halliutuskumppaneidensa niskoille. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Asuntomarkkinat eurokriisin varjossa

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q4/2011 on ilmestynyt. Eurokriisitartunta on levinnyt jo isoihin euromaihin. Luottolaman merkit ovat jo näkyvissä, yhteinen euroalue horjuu. Kaikki tämä näkyy synkissä kuluttajanluottomusluvuissa ja se taas heijastuu asuntomarkkinoille. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti