perjantai 17. helmikuuta 2012

Poliisi: Näin ministerin idea vaikuttaisi

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
17.2.2012

  ILMOITUS  
  Fuusio tuli ja yllätti: "Miten minun nyt käy?" Lue täältä, miten Tapiolassa asiasta ajatellaan.  
 
 


Lottoilmiö ihmetyttää Facebookissa – "Pitää olla sopimus"

Facebookissa kiertää useampi ilmoitus ”kimppalotosta” viikonlopun ennätyksellisen 11 miljoonan voittopotin innoittamana. Eri sivustot mainostavat, että tykkäämällä sivustosta Facebookissa ja kimppalottokuvan jakamalla osallistuu 11 miljoonan euron lottopotin arvontaan. »


Hautala tukee Finnairin johtoa – AL: kansanedustaja suuttui

Valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri Heidi Hautala (vihr.) ilmoitti perjantaina tyytyvänsä Finnairin johdon selvitykseen kohun herättäneistä asuntokaupoista ja Finnairin ja Ilmarisen johdon ”ristikkäisistä kytköksistä”. »


Eduskunta kohahti: "Mauton väite"

Perussuomalaisten aloite sotasyyllisyystuomioiden purkamisesta aiheutti lievää kuumenemista eduskunnassa torstaina. Keskustelu sujui pääosin asiallisesti, mutta perussuomalaisten Ari Jalosen ylilyönti kohahdutti salia. »


Hakkerit hyökkäsivät Koop Arposen fanisivuille: rikosilmoitus

Muusikko Koop Arposen fanisivut Twitterissä on hakkeroitu. Tapauksen seurauksena sivut on nyt suljettu. Arposen tiedottaja Jaana Fogl kertoo Uudelle Suomelle uskovansa, että hakkereita on voinut provosoida hänen ryhtymisensä piratisminvastaisen Fake No More -kampanjan keulakuvaksi. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Asuntomarkkinat eurokriisin varjossa

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q4/2011 on ilmestynyt. Eurokriisitartunta on levinnyt jo isoihin euromaihin. Luottolaman merkit ovat jo näkyvissä, yhteinen euroalue horjuu. Kaikki tämä näkyy synkissä kuluttajanluottomusluvuissa ja se taas heijastuu asuntomarkkinoille. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti