tiistai 28. helmikuuta 2012

Halonen avoimena: ”En olisi toivonut tätä Sauli Niinistölle”

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
28.2.2012

  ILMOITUS  
 

Kuka pelkää vakuutusslangia? Lue lisää täältä.

 
 
 

Halonen avoimena: "En olisi toivonut tätä Sauli Niinistölle"

Tasavallan presidentti Tarja Halonen esiintyi tänään hyväntuulisena järjestämässään tiedotustilaisuudessa. Halonen puhui laajasti eri aiheista ja summasi kahden kautensa aikana tapahtuneita asioita vapautuneesti. Hän myönsi, että aikalaisen arvio voi monissa asioissa johtaa harhaan ja perustua tunteeseen. - Kaksitoista vuotta ovat menneet nopeasti ja kestäneet kovin kauan. Henkilökohtaisesti vuodet ovat kestäneet kauan ja asiat ovat menneet nopeasti, Halonen kuvasi tunteitaan. »


Arajärvi-kohu: Nyt puhuu Tarja Halonen

Tasavallan presidentin tehtävät lopettava Tarja Halonen otti tänään oma-alotteisesti kantaa kohuun, jonka keskelle hänen miehensä, tohtori Pentti Arajärvi on joutunut. - Te olette olleet kohteliaita, kun ette kysyneet siitä, mitä tapahtui miehelleni. Se aiheutti meillä muutakin kuin naurua, Halonen sanoi tänään toimittajille.  »




Poliisi: Vaarallinen ilmiö myräkässä

Pohjois-Savon poliisi varoittaa kaikkia tiellä liikkujia erittäin huonosta ajokelistä. Lumimyräkkä huonontaa tänään tieolosuhteita koko maassa. Poliisi antaa myös tärkeän ohjeen autoilijoille. - Tiestöllä pöllyävä lumi estää näkyvyyttä ja tällaisessa säässä autojen takavalojen ja myös takasumuvalon tulee olla käytössä vaikka ei olekaan vielä pimeää, poliisi korostaa tiedotteessaan. »


Tapaus Google: "USA:n ote elämästämme vain tiukkenee"

Tietokirjailija Petteri Järvinen kirjoittaa Puheenvuoro-blogissaan Googlen käytöehtojen muuttumisesta syntyneestä kohusta. Järvinen ihmettelee sitä, että Euroopan unioni vain pyytelee Googlelta selvityksiä asioista. »


Kova riita aamu-tv:ssä – Hallitusohjelmalla karut seuraukset?

Päähallituspuolueiden kokoomuksen ja SDP:n varapuheenjohtajat ottivat tänään Ylen aamu-tv:ssä yhteen valtion sopeutustoimista. Kokoomuksen mukaan tarvitaan vielä viiden miljardin euron sopeuttamistoimet, kun taas SDP:n mielestä luku on liian suuri. Kokoomuksen Sampsa Kataja oli aamu-tv:ssä samoilla linjoilla kuin valtiosihteeri Raimo Sailas eilen A-studiossa: viiden miljardin sopeutusluku perustuu hallitusohjelman linjauksiin. - Se on, kuten Sailas sanoi, puhdasta matematiikkaa, Kataja totesi. »


Suomen "hullu yhtälö"? – Tylyt luvut lyötiin pöytään tv:ssä

Valtiovarainministeriön valtiosihteeri Raimo Sailas löi tylyt säästötarveluvut pöytään eilen A-studion haastattelussa. Tänään hallituksen on tarkoitus hakea strategiariihessä yksimielisyyttä siitä, miten valtiontaloutta sopeutetaan. Hallitusohjelmaa sorvattaessa sovittiin 2,5 miljardin euron toimista, jotka ovat suurelta osin jo toteutumassa. Sailas sanoi, että jo tuolloin oli tiedossa, ettei 2,5 miljardia euroa riitä. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Asuntomarkkinat eurokriisin varjossa

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q4/2011 on ilmestynyt. Eurokriisitartunta on levinnyt jo isoihin euromaihin. Luottolaman merkit ovat jo näkyvissä, yhteinen euroalue horjuu. Kaikki tämä näkyy synkissä kuluttajanluottomusluvuissa ja se taas heijastuu asuntomarkkinoille. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti