perjantai 24. helmikuuta 2012

Oulun surma herätti pelon Suomessa – ”Vain sattumaa?”

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
24.2.2012

  ILMOITUS  
  Fuusio tuli ja yllätti: "Miten minun nyt käy?" Lue täältä, miten Tapiolassa asiasta ajatellaan.  
 
 

Oulun surma herätti pelon Suomessa – "Vain sattumaa?"

Oulun pitseriasurma ja tapauksen herättämä keskustelu huolestuttavat suomalaisia. Tänään perjantaina sekä Oulussa että Helsingissä marssitaan väkivaltaisesti kuolleiden muistolle ja rauhan puolesta. Helsingin hiljaisen marssin järjestäjiin kuuluva Miriam Attias kertoo, että tapaus on herättänyt huolta erityisesti maahanmuuttajien keskuudessa, vaikka ammuskelun motiiveista ei ole tietoa. »


Prinsessan nimi julki: Estelle

Ruotsin eilen syntyneen prinsessan nimeksi tulee Estelle Silvia Ewa Mary, kerrottiin kuningasperheen tiedotustilaisuudessa hetki sitten. Lisäksi kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin tytär on Itä-Götanmaan herttuatar. –Hieno alue, jossa olen vieraillut useasti. Prinsessa ottaa sen varmasti sydämeensä, kehui kuningas Kaarle XVI Kustaa puheessaan Itä-Götanmaata. »




Demari: Ilkeä näpäytys "miesten synnytyksistä"

Peruspalveluministeri Mari Guzenina-Richardsonin (sd.) ex-avustaja Martta October palaa vielä noin kuukauden takaiseen eroonsa tänään julkaistussa Demarin kolumnissaan. October kirjoittaa transsukupuolisten pakkosterilisoinnista ja tasa-arvoasiasta kolumnissaan, jonka aluksi hän kuitenkin kuvailee lyhyesti tapahtumia eropäivänä. Kirjoituksen alku on kirjoitettu pilkalliseen sävyyn. »


Parantumattomasti sairaan hätähuuto: "Eutanasia laillistettava"

Parkinsonin tautia sairastava entinen kansanedustaja Esko Seppänen ottaa Puheenvuoro-blogissaan kantaa eutanasian eli armokuoleman puolesta. Aiheesta on keskustelu viime päivinä, ja muun muassa Lääkäriliitto vastustaa eutanasian laillistamista. »


Poliisi: Nyt lähti rasismi käsistä – lopettakaa

Pirkanmaalla tutkittavana oleva tanssikoulun epäilty seksirikossarja on ylikuumentanut verkkokeskustelun, kertoo poliisi. Poliisi vetoaa suomalaisiin rasismin ja ylilyöntien hillitsemiseksi. Poliisi on tänään joutunut kirjaamaan rekisteriinsä yhden laittoman uhkauksen, joka kohdistui rikosepäilyn ulkopuoliseen henkilöön. »


1,8 €/litra? – Urpilaiselta "ei" ja "ehkä"

Valtio saattaa tulla kuljetusyrittäjien avuksi, mikäli dieselpolttoaineen hinta yhä nousee, lupaili valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) torstaina eduskunnan kyselytunnilla. Tämä voi kuitenkin tapahtua vasta tulevaisuudessa, mikäli veronkorotus EU:n toimesta tapahtuu, sillä maaliskuun kehysriihessä verot lähinnä kiristyvät, Urpilainen linjasi. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Asuntomarkkinat eurokriisin varjossa

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q4/2011 on ilmestynyt. Eurokriisitartunta on levinnyt jo isoihin euromaihin. Luottolaman merkit ovat jo näkyvissä, yhteinen euroalue horjuu. Kaikki tämä näkyy synkissä kuluttajanluottomusluvuissa ja se taas heijastuu asuntomarkkinoille. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti