perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hyvästi autoilijoiden 45 snt / km? – ”Nyt järki käteen”

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
23.3.2012

 
 

Hyvästi autoilijoiden 45 snt / km? – "Nyt järki käteen"

Hallituksen suunnitelma laittaa 15 000 kilometrin katto nykymuotoisille kilometrikorvauksille sai heti perjantaina vastustajan. Metalliliitto ilmoitti pitävänsä ehdotusta omaa auto töissään käyttävien "rankaisuna". - Ylimääräisten kustannusten sälyttäminen osalle työntekijöitä ei käy ainakaan Metalliliitolle, liiton puheenjohtaja Riku Aalto ilmoitti julkisuuteen lähettämässään tiedotteessaan. »


Suomen koulut pulassa – "Raju juustohöylä uhkaa"

Kehysriihen leikkaukset jättävät harvinaisen paljon kuntien viisauden varaan, katsoo Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila. Terveydenhuoltoa, perusopetusta ja päivähoitoa uhkaavat supistukset, kun kuntien valtionosuuksia leikataan. Kehysriihessä kuntien nettomenetykseksi tuli noin 260 miljoonaa euroa vuositasolla. Jo hallitusneuvotteluissa valtionosuuksista leikattiin 600 miljoonaa euroa. Lisäksi opetusministeriöltä leikattiin torstaina 138 miljoonaa euroa, mikä iskee samoin perusopetukseen. »




Kova syytös: "Finnairin eläkeveivaus vei 700 € /kk"

Entinen lentomekaanikko Tapio Juvani tuli Finnairille töihin vuonna 1975 ilmavoimista. - Meitä ilmavoimien poikia houkuteltiin hehkuttamalla eläke-etuja. Sanottiin, että 30 vuoden työurasta kertyisi 60-prosenttinen täysi eläke. Juvanin 35 vuoden työura Finnairilla päättyi yt-menettelyn kautta joulukuussa 2010. Eläkeputkeen jouduttuaan Juvani sai toukokuussa 2011 yhtiöltä laskelman lisäeläkkeestään, kun oli sitä moneen otteeseen vaatinut. »


"Ennenkuulumaton esitys" eduskunnassa – rahat viedään tavallisilta ihmisiltä?

Sosiaali- ja terveysministeriön vakuutusosaston entinen ylijohtaja Tarmo Pukkila on tyrmistynyt hallituksen aikeesta turvata eläkeyhtiöiden riskisijoituksia. Pukkila kirjoittaa Helsingin Sanomien mielipideosastolla, että eläkeyhtiöiden velat vakuutetuille halutaan muuttaa varoiksi. Eduskunnassa käsiteltiin aiemmin tässä kuussa asiaa koskevaa lakiesitystä. »


Nelonen: 50 poliisia "tarvitsi" tietoja Mika Myllylästä

Hiihtäjä Mika Myllylän kuolema kiinnosti suomalaisia poliisimiehiä luvattoman paljon, kertoo Nelonen. Nelonen kertoo, että kaikkiaan 136 poliisia on epäiltynä virkavelvollisuuden rikkomisesta ja henkilörekisteririkoksesta. Nämä poliisit olivat hakeneet tietoja hiihtäjä Mika Myllylän viimevuotisesta kuolemasta ilman asiallista syytä. »


Koulutyttöä purrut iso, vihainen koira lopetettiin

Punkaharjulla koulutyttöä purrut koira on lopetettu. Koira hyökkäsi ohi kävelleen 16-vuotiaan tytön kimppuun yllättäen eilen torstaina. Poliisi kertoo tytön olleen koulumatkalla torstaina, kun hän ohitti isokokoisen koiran kanssa ulkoilleen naisen. Koira oli naisen talutushihnassa. Yllättäen koira hyökkäsi tytön kimppuun, eikä nainen kyennyt komentamaan vihaista eläintä rauhoittumaan. Koira puri tyttöä eri puolille kehoa. »


 

Luetuimmat

Uusi Suomi Blogit



 

  HYPO / Ajankohtaista

Talousepävarmuutta, tulevia vyönkiristyksiä ja halpoja korkoja

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q1/2012 on ilmestynyt. Asuntojen reaalihinnat miinuksella. Pääkaupunkiseudulla kaivataan kipeästi asuntomarkkinoille lisätoimia = lisärakentamista kaikissa asuntotyypeissä. Hallituksen kehysriihessä hyvä muistaa jo vuosia merkittävästi kallistuneet asumiskustannukset. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti