perjantai 16. maaliskuuta 2012

Uutta tietoa Dragsvik-kohusta: Näin tarinat eroavat

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
16.3.2012

  ILMOITUS  
  Millä silmällä pankki katsoo mikroyrittäjiä? Lue lisää.
 
 
 


Traaginen harha-askel tappoi korvattoman kanivauvan

Saksalainen korvaton kanivauva Til on kuollut traagisessa onnettomuudessa. Korvaton Til ehti nauttia hetken kuuluisuutta ennen kuolemaansa, sillä useat kuvatoimistot levittivät epämuodostuneen, mutta hellyttävän söpön eläimen kuvia laajalti kansainväliseen lehdistöön. Korvaton kani syntyi helmikuun lopussa saksalaisen Limbach-Oberfohnan eläintarhassa. Til oli yksi kuuden kanin poikueesta. »


Finnairin myllerrys: Yksi nimi jo selvillä

Finnairin hallitukseen on tulossa sellaisia henkilöitä, joita ei aiemmin sentyyppisissä tehtävissä ole nähty. Näin arvioi Finnairin nimitysvaliokunnan jäsen, finanssineuvos Jarmo Väisänen Ylen aamu-tv:ssä tänään. - Tarkoituksena on laajentaa rekrytointipohjaa ja hakea kenties sellaisia uusia nimiä, joita ei ole valtionyhtiöissä aiemmin nähty, Väisänen kertoi. »


Tv-kanava FOX tulee Suomeen

Tv-kanava Suomitv lanseerataan uudestaan FOX-nimellä. Kanavan mukaan muutos tapahtuu 16. huhtikuuta. Ilmaiskanava FOX:in lanseeraavat Suomessa 20th Century Fox Studios ja sen sisaryhtiö Fox International Channels (FIC). FOX esittää useita uusia ohjelmia ja pidentää kanavan päivittäistä ohjelma-aikaa nykyisestä seitsemästä tunnista 12 tuntiin. »


Suurin kasvu 20 vuoteen – suomalaisia on 5 401 267

Suomen väkiluku on kasvanut viime vuonna eniten 20 vuoteen, tiedottaa Tilastokeskus. Suomen virallinen väkiluku oli vuoden 2011 lopussa 5 401 267 henkilöä, joista miehiä oli 2 652 534 ja naisia 2 748 733. Väkiluku kasvoi vuoden 2011 aikana 25 991 henkilöllä, mikä on eniten vuoden 1991 jälkeen. Pohjois-Karjalan (+40 henkilöä) ja Pohjois-Savon (+187 henkilöä) maakuntien väkiluvut kasvoivat ensimmäisen kerran vuoden 1993 jälkeen. Pohjanmaan väkiluku kasvoi vuoden 2011 aikana 1 160 henkilöllä, mikä on määrällisesti eniten vuoden 1982 jälkeen. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Talousepävarmuutta, tulevia vyönkiristyksiä ja halpoja korkoja

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q1/2012 on ilmestynyt. Asuntojen reaalihinnat miinuksella. Pääkaupunkiseudulla kaivataan kipeästi asuntomarkkinoille lisätoimia = lisärakentamista kaikissa asuntotyypeissä. Hallituksen kehysriihessä hyvä muistaa jo vuosia merkittävästi kallistuneet asumiskustannukset. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti