tiistai 13. maaliskuuta 2012

Jutta Urpilaisen veroidealle kehut

 
 

 
  Jos uutiskirje ei näy kunnolla katso se tästä.  

Uusi Suomi

Uusi Suomi
13.3.2012

  ILMOITUS  
  Eläkeikä 75? Lue lisää.
 
 
 

Jutta Urpilaisen veroidealle kehut

Kansanedustaja Lasse Männistö (kok.) kehuu valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen (sd.) esitystä verokannustimesta bisnesenkeleille. Urpilainen esitti tänään Kauppalehden paperiversiossa, että bisnesenkeleiden pk-yrityksiin tekemille sijoituksille tulisi antaa verohelpotusta. »


Katsastaja paljastaa: Tähän narahtaa Suomen suosikkiauto

Katsastusfirma A-Katsastus on julkaissut tilaston vuoden 2011 katsastusten hylkäysperusteista. Lukujen perusteella iskunvaimennin- ja rengasviat ovat kasvussa verrattuna edellisvuosiin. Esimerkiksi suomalaisten kestosuosikkimalli, Toyota Corolla, hylätään tilastojen mukaan usein iskunvaimennuksen, käyttöjarrun tai pakokaasupäästöjen takia. 13 vuotta vanhoissa Corolloissa yleisin hylkäysperuste on pakokaasupäästöt ja toiseksi yleisin syy on iskunvaimennus. Vanhojen Corollojen hylkäysprosentti on 13,24. »




MOT: Suomalainen keksintö onkin huijausta? – Professorilta suorat sanat

Yleisradion eilen esitetty MOT-ohjelma asettaa kyseenalaiseen valoon suomalaisen korvavalokeksinnön tieteellisen näytön. Ohjelmassa jopa epäillään, että koko laite olisi huijausta. Valkee-yhtiö on markkinoinut korvavaloaan tutkimuksilla, jotka yhtiön mukaan todistavat laitteen poistavan kaamosmasennuksen. Valkee on teettänyt neljä tutkimusta korvavalon tehosta. Niistä laajimmassa oli mukana 89 ihmistä. Päävastuussa tutkimuksesta oli psykiatrian professori Pirkko Räsänen. »


Poliisi lähetti pommiryhmän liivijengin puutaloon

Tilanne Turun Hakakadulla on ohi. Poliisi kertoi hetki sitten ottaneensa kiinni viisi henkilöä "kerhotiloista". Kiinniotot tapahtuivat lyhyen piirityksen jälkeen. Poliisi tiedotti tänään aamupäivällä Hakakadun operaatiosta ja pyysi sivullisia välttämään Nummen alueella liikkumista. Lyhyessä tiedotteessa ei mainittu syytä kehotukselle. Nyt tiedetään, että poliisi sai ilmoituksen ammuskelusta kerhotiloista. »


Aurinko yhä villinä - Pilkku jo 7 kertaa Maan kokoinen

Myllerrys Auringossa ei ota laantuakseen. Massiivisia auringonpurkauksia tuottanut auringonpilkku 1429 jatkaa yhä kulkuaan. Auringon aktiivisuutta seuraavat Euroopan avaruusjärjestö ESA ja Yhdysvaltojen avaruushallinto Nasa kertovat, että pilkku 1429 saattaa syöstä uusia purkauksia. Tähän mennessä pilkku on lähettänyt jo kaksi viisiportaisen asteikon ylimmälle tasolle sijoittuvaa purkausta ja lukuisia toiseksi voimakkaimman asteen purkausta. Purkaukset ovat näkyneet Etelä-Suomessakin revontulina. »


"40 000 nuorta ulos mustasta aukosta"

Yrittäjänaisten keskusliitto linjaa, että työurien pidentämisessä tulee panostaa syrjäytyneisiin nuoriin. Ensisijaisena keinona liitto ”haluaa auttaa 40 000 syrjäytynyttä nuorta mustasta aukosta takaisin kouluun ja työelämään”. Yrittäjänaiset painottavat, että työn on joka tilanteessa oltava houkutteleva vaihtoehto. »


 

Luetuimmat

Kommentoiduimmat

Puheenvuoro



 

  HYPO / Ajankohtaista

Talousepävarmuutta, tulevia vyönkiristyksiä ja halpoja korkoja

Hypon Asuntomarkkina-analyysi Q1/2012 on ilmestynyt. Asuntojen reaalihinnat miinuksella. Pääkaupunkiseudulla kaivataan kipeästi asuntomarkkinoille lisätoimia = lisärakentamista kaikissa asuntotyypeissä. Hallituksen kehysriihessä hyvä muistaa jo vuosia merkittävästi kallistuneet asumiskustannukset. Lue lisää internetsivuiltamme.

Lue lisää


Hypon Ympäristölainalla energiatehokkuus kuntoon

Kannattaa kysyä Hypolta ympäristölainatarjous oman kodin energiatehokkuuden parantamisen rahoittamiseksi. Hypo ja Pohjoismaiden Investointipankki NIB ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille ratkaisun, jolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiöt voivat rahoittaa joustavasti energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeitaan.

Lue lisää


Hypo on turvallinen kumppani asuntosijoittajalle

Tarjoamme Suomen parhaan asuntorahoituksen asiantuntemuksen ja osaamisen käyttöösi, kun tarvitset rahoitusta sijoitusasunnon hankintaan. Sijoitusasunnon osto osittain tai kokonaan lainarahalla sisältää aina riskejä, mutta me autamme Sinua hallitsemaan rahoitukseen liittyvät riskit. Hypon Sijoittaja 10 -rahoitusratkaisulla Sinulla on käytössäsi enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia asuntosijoitusten hankintaan. Rahoitustarjous kannattaa aina pyytää hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voit toimia ripeästi, kun sopiva asuntosijoituskohde löytyy. Asuntomarkkinatilanteen tasaantumisesta huolimatta, sijoitusasunnoiksi parhaiten soveltuvat asunnot menevät edelleen hyvin nopeasti kaupaksi ja vuokrausaste on korkea.

Lue lisää


Talletuksia kannattaa hajauttaa eri pankkeihin

Jos jotain viime kriiseistä on opittu niin talletukset kannattaa hajauttaa eri pankkeihin. Ei kannata mennä siihen "helppoon" ja jättää ylimääräiset säästövarat omaan palkkatilipankkiin. Vertaile pankkeja ja niiden antamia talletustarjouksia. Ymmärrä, että tallettamalla rahoitat pankin toimintaa. Siksi ei kannata tuijottaa pelkkään korkoon talletuspankkia valitessasi. Hajauta fiksusti pankkiriskiäsi ja pidä oma palkkatilipankkisi varpaillaan. Hypolla on kokemusta olla se "toinen pankki", jossa ylimääräiset varat ovat kivasti "jemmassa". Ota yhteyttä ja kysy talletustarjousta. Saat sen samantein. A

Lue lisää


 
 
 
 
Olet tilannut tämän kirjeen Uuden Suomen uutispalvelun kautta. | Poistu listalta
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti