perjantai 31. tammikuuta 2014

Osaako Microsoft käyttää Googlea? One.com yllättyi OneDrivesta


UUTISKIRJE 31.01.2014

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Yahoo varoittaa: Sähköpostitunnuksia kaapattu, tilejä tongittu

Yahoo kertoo hakkereiden vieneen sen sähköpostipalvelun tunnuksia ja salasanoja ja käyttäneen niitä päästäkseen käsiksi käyttäjien tuoreimpiin viesteihin. ( Jatkuu... )

Samsung perustaa kymmeniä kauppoja – lähin tulee Ruotsiin

Samsung matkii Applen tehokkaasti käyttämää konseptia omista kaupoista. Se aikoo avata 60 omaa kauppaa Euroopassa. ( Jatkuu... )

Intel sulkee sovelluskaupan, kiinnostaako ketään?

Intel yllätti ilmoituksella, jonka mukaan sen oma Intel Appup -sovelluskauppa sulkee ovensa maaliskuussa. Yllätys on se, että Intel on ylipäätään avannut sovelluskaupan. ( Jatkuu... )

Ballmerin seuraajaksi veikataan Microsoftin pilvipomoa

Ohjelmistoyhtiö Microsoft on saamassa uuden toimitusjohtajan yhtiön sisältä. ( Jatkuu... )

Google päätti vuoden vahvasti, mutta mainoshinnat kysyttävät

Hakukoneyhtiö Google takoi viime vuoden viimeisellä neljänneksellä tukevan tuloksen siitäkin huolimatta, että mobiilimaailmaan siirtyminen heikentää sen mainoksistaan saamia hintoja. ( Jatkuu... )

Osaako Microsoft käyttää Googlea? One.com yllättyi OneDrivesta

Microsoft on joutumassa kiistaan pilvitallennuspalvelunsa nimestä haudattuaan juuri kiistan pilvitallennuspalvelunsa nimestä. Uusi nimi epäilyttää kilpailijaa, kertoo Neowin. ( Jatkuu... )

Facebook uudistaa mobiilikäyttöä Paper-sovelluksella

Facebook on julkistanut Yhdysvalloissa uuden Paper-sovelluksen iPhone-puhelimille. Sovellus yhdistää Facebook-päivitykset ja muualla verkossa julkaistut artikkelit. ( Jatkuu... )

Google haluaa hälyttää massavideoista poliisille

Googlen kaksi tuoretta patenttia koskee tekniikkaa, jossa poliisi tai media saisi ilmoituksen videoista, jotka on kuvattu samassa paikassa ja samaan aikaan. Tekniikka voisi hälyttää virkavaltaa esimerkiksi väkijoukkoja keräävistä tapahtumista. ( Jatkuu... )

Edward Snowden ehdolla rauhanpalkinnon saajaksi

Kaksi kansanedustajaa asetti Edward Snowdenin ehdolle Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi, vaikka monien mielestä hänen paljastuksensa pikemminkin uhkaavat rauhaa. ( Jatkuu... )

Pelaajan Google Glass: Sätkimistä, huutelua ja pään heiluttelua

Ensin Google Glassin käyttäjistä maalailtiin salakuvaavia stalkkereita. Tuleeko heistä myös päätään ja käsiään ympäriinsä heiluttelevia idiootteja? ( Jatkuu... )

Brittiministeri: MS Office maksaa liikaa

Francis Maude etsii vaihtoehtoa Microsoft Officelle OpenOfficesta tai Google Docsista. ( Jatkuu... )

Microsoftiin veikattu Vestberg lupaa pysyä Ericssonilla

Maailman suurimman verkkolaitetoimittajan Ericssonin toimitusjohtaja ei ole lähdössä Microsoftin toimitusjohtajaksi. ( Jatkuu... )

Google teki kännykkäkaupalla hyvän tilin

Google osti Motorola Mobilityn vuonna 2012 12,5 miljardilla ja myi sen 2,9 miljardilla dollarilla. Silti se teki kolme miljardia voittoa. ( Jatkuu... )

Vaarassa Windows, Mac, Linux: Java-haitake ei tunne rajoja

Bottiverkot mielletään yhä lähinnä Windowsin kiusaksi, vaikka uusi esimerkki todistaa, että niin ei välttämättä ole. Saastuneilla koneilla on yhteinen Akilleen kantapää: Java. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti