maanantai 20. tammikuuta 2014

Pc:t vaikeroivat, mitä tekee Dell?


UUTISKIRJE 20.01.2014

Tietotekniikan uutiset reaaliajassa - www.itviikko.fi



Suomen Pankki: Bitcoin ei täytä maksuvälineen määritelmää

Suomen Pankin mukaan bitcoin ei täytä virallisen rahan tai maksupalvelulain mukaisen maksuvälineen kriteerejä, vaan se on jotain ihan muuta. ( Jatkuu... )

Microsoft korjaa Surface Pro 2:n korjauksen tuomia akkumurheita

Microsoft alkoi korjata joulukuisen päivityksensä aiheuttamia ongelmia Surface Pro 2 -tableteista. Korjattu firmware ei kuitenkaan tullut vielä laajaan jakeluun. ( Jatkuu... )

NSN vahvistaa 4G:tä Venäjällä – nyt vuorossa Vimpelcom

Nokia Solutions and Networks toimittaa Venäjän useilla alueilla lte-päivityksen Vimpelcomin verkkoihin. ( Jatkuu... )

Windows Phone saa odottaa Blackberryn suosikkisovellusta

Kanadalainen, hankaluuksissa rypevä Blackberry ei tunne mitään sympatiaa toista pienen markkinaosuuden mobiilikäyttöjärjestelmää kohtaan. Juuri pienuuden takia se ei aio tehdä Windows Phonelle versiota BBM-viestintäsovelluksestaan. ( Jatkuu... )

Selainlaajennukset tarjosivat roskamainoksia, Google poisti

Google on poistanut verkkokaupastaan kaksi Chrome-selaimen laajennusta, joiden tekijät olivat myyneet ne roskamainosketjuille. ( Jatkuu... )

Bittorrentin ladatuin tiedosto yllättää

Vastoin yleistä käsitystä, viime vuoden eniten torrenttina ladattu tiedosto ei ollut luvaton piraattikopio. Bittorrent-yhtiön mukaan viime vuonna eniten jaettiin torrenttina Mobyn uusinta Innocents -levyä, ja täysin laillisesti. ( Jatkuu... )

Microsoft kiistää miljardimaksut Windows-puhelimista

Microsoft kiistää tunnetun tietovuotajan väitteet miljardimaksuista matkapuhelinvalmistajille Windows Phone -puhelinten tekemiseksi. ( Jatkuu... )

Väärä sisältö Netflixin murheenkryyninä: Parannusta luvassa

Suosittu tilausvideopalvelu on kärsinyt netissä sisällöntoimittajien virheistä. Mutta tilanne on paranemaan päin ja se auttaa myös katsojia. ( Jatkuu... )

Pc:t vaikeroivat, mitä tekee Dell?

Tunnettu pc-valmistaja Dell on tehnyt radikaalin suunnanmuutoksen henkilökohtaisten tietokoneiden ollessa kohta henkitoreissaan. ( Jatkuu... )

Maksukorttisoppa sakenee: Ainakin kuusi hyökkäystä yhä käynnissä

Tuoreet väitteet maalaavat entistä kauheamman kuvan yhdysvaltalaisten kauppiaiden tietoturvasta – tai sen puutteesta. ( Jatkuu... )

Obama puolustaa NSA:ta, mutta lupaa muutoksia

Teletietojen urkinnalle pannaan rajoja, Yhdysvaltain presidentti Barack Obama vakuutti perjantaina. Kauan odotetussa kannanotossaan NSA-kohuun Obama puolusti maansa tekemään vakoilua suojana terrorismia vastaan. ( Jatkuu... )

Jättimäinen luottokorttimurto oli vasta osa ennätyksellistä hyökkäystä

Yhdysvaltalaisten Target- ja Neiman Marcus -kauppojen jättimäinen tietomurto saattaa olla vasta osa ennennäkemättömän laajaa useita kauppaketjuja vastaan tehtyä hakkerihyökkäystä, arvioi iSight Partners -tietoturvayhtiö. ( Jatkuu... )

Microsoftilta vähän siimaa XP-käyttäjille: Virustorjunta jatkuu

Microsoft on ollut ehdoton sen suhteen, että Windows XP:n tietoturvapäivitykset päättyvät huhtikuussa. Näin on edelleen, mutta yhtiö tekee XP:n lukuisille käyttäjille pienen myönnytyksen. ( Jatkuu... )

Uusi vaara netissä: Nyt hyökkää jääkaappi

Jääkaappi osallistui roskapostin lähettämiseen verkkohyökkäyksessä, joka saattaa olla ensimmäinen laatuaan maailmassa. ( Jatkuu... )

Liikennesakot Glassista kaatuivat käräjillä

Kalifornialainen teknologiayrittäjä sai kumottua tuomioistuimessa liikennesakot, jotka hän sai ajettuaan Googlen virtuaalilasit päässään. ( Jatkuu... )

Lysti video esittelee Kiinan Android-haastajan

Kiina yrittää murtaa ulkomaisten kilpailijoiden asemaa hallituksen hyväksymällä käyttöjärjestelmällä. Video maalaa siitä varsin riemukkaan kuvan. ( Jatkuu... )




OHJEET

Saat tämän viestin, koska olet ITviikon sivuilla ilmoittanut haluavasi uutiset sähköpostitse. ITviikko-uutiskirjeen saat veloituksetta postilaatikkoosi joka arkipäivä. ITviikon Web-sivuilta voit lukea uutiset täydellisinä, saat linkkejä lisätietoihin ja paljon muuta.

Jos haluat luopua uutiskirjeen postituksesta, mene selaimellasi osoitteeseen http://www.itviikko.fi/uutiskirje.

Jos haluat antaa palautetta uutisviesteistä, lähetä se osoitteeseen itviikko@sanoma.fi.

Tilaa Digitodayn uutiskirje:
http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=20

Tilaa Taloussanomien uutiskirje:
http://www.taloussanomat.fi/uutiskirje/uutiskirje.asp


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti